PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου τίμησε τις κοινωνικές δράσεις υγείας στην πόλη (video)


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα Υγείας Γεώργιος Μπεκιάρης τίμησαν όσους συνέβαλαν εθελοντικά στις κοινωνικές δράσεις υγείας, κατά την κοπή της πίτας του ΚΕ.Π. Υγείας, στις 24 Φεβρουαρίου 2016 στο Συνεδριακό – Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου.

Για την εθελοντική συμβολή τους στις κοινωνικές δράσεις υγείας του Δήμου Περιστερίου με σκοπό να βοηθήσουν τα άτομα που πραγματικά έχουν ανάγκη, τιμήθηκαν ο Οφθαλμίατρος Θωμάς Κίτσος, η Διοικήτρια του Π.Γ.Ν. “Αττικόν” & Καθηγήτρια Αναισθησιολογίας Ιατρικής Σχολής Αθηνών Γεωργία Κωστοπαναγιώτου, η Διευθύντρια του Ιατρικού Αθηνών – Κλινική Περιστερίου Δέσποινα Παπαχρήστου, η Διευθύντρια του Πολυιατρείου “Υγεία ΝΕΤ” Δροσούλα Μαραγκάκη, η Διευθύντρια της Ελληνοαμερικάνικης Ένωσης Βίκυ Μπρανίκα και η Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αλτσχάιμερ Παρασκευή Σακκά.

IMG_9767

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε: «Οι πρωτοποριακές κοινωνικές δράσεις υγείας έχουν επιτελέσει ένα πολύ σημαντικό έργο βοηθώντας τους ανθρώπους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι άνθρωποι, οι οποίοι κάνουν εφικτές τις δράσεις αυτές, είναι εξαίρετοι επιστήμονες και βοηθούν το κοινωνικό έργο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Από την πλευρά του, ο κ. Μπεκιάρης αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο του Δήμου Περιστερίου και του ΚΕΠ Υγείας στην πρόληψη και αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας των δημοτών, παρέχοντας υπηρεσίες πρόληψης, ενημερώνοντας τους με ομιλίες, συμβουλεύοντας τους και διενεργώντας δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για τους πολίτες.

IMG_9785

Την κοπή της πίτας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ, της ΚΕΔΕ και Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, ο Διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών ΙΚΑ Περιστερίου Β. Πατεράκης, ο Διευθυντής της Ουρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν. «Αττικόν» – Καθηγητής Μ. Χρυσοφός, ο Ουρολόγος – Χειρουργός Π. Βενιέρης, ο Επιστημονικός Υπεύθυνος των ΚΕΠ Υγείας Γ. Κορμάς, η Δ/ντρια Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Αττικής Ε. Θωμά, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας ΠΕΔΥ Περιστερίου Π. Αρσενοπούλου, ο Πρόεδρος της Παιδικής Στέγης Π. Παναγιωτόπουλος, καθώς και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της πόλης μας.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Στυλιανός, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη με την χορωδία της Μητρόπολης Περιστερίου υπό τον πρωτοψάλτη Κ. Βλάχο.

Η πίτα του ΚΕΠ Υγείας έγινε με την χορηγία των Εκπαιδευτηρίων ΠΑΠΑΔΕΑ, οι τρεις τυχεροί των φλουριών κέρδισαν από 1 υποτροφία από τα Εκπαιδευτήρια ΠΑΠΑΔΕΑ (είτε για τη Μέση Εκπαίδευση, είτε για πιστοποίηση αγγλικών και είτε για πιστοποίηση Η/Υ) καθώς και από 1 δωρεάν πλήρες checkup από το ΥΓΕΙΑ ΝΕΤ Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Leave a Comment