PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου συνεχάρη την ομάδα υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου


Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας.

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης υποδέχθηκε αντιπροσωπεία της υδατοσφαίρισης του Γ.Σ. Περιστερίου, στις 30 Ιουλίου 2015 στο Δημαρχείο, με αφορμή την μεγάλη επιτυχία της ανόδου στην Α2 του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο κ. Παχατουρίδης έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές, τους προπονητές, τη διοίκηση του ΓΣΠ και τους γονείς, για το γεγονός ότι τους έκαναν να νιώσουν περηφάνια, τόσο ο ίδιος, όσο και ολόκληρη την πόλη. Τους ευχήθηκε καλές διακοπές και καλή πρόοδο, ενώ οι άνθρωποι του ΓΣΠ υποσχέθηκαν μία ακόμα καλύτερη αγωνιστική συνέχεια.

Ο Αρχηγός της ανδρικής ομάδας Αντώνης Σκαρπέλης πρόσφερε στον Δήμαρχο μία από τις αγωνιστικές μπάλες του φετινού πρωταθλήματος, ενώ ο τερματοφύλακας της κατηγορίας παίδων Ανδρέας Σιαμανδούρας του πρόσφερε ένα σετ αγωνιστικά σκουφάκια τερματοφυλάκων!

Μαζί τους ήταν οι συμπαίκτες τους από την κατηγορία παίδων: Παναγιώτης Κυριαζόπουλος, Σπύρος Παπασπηλίου, Φίλιππος Περιστέρης, Στέφανος Φέγγος, Παναγιώτης Ρέππας.

Την μικρή αυτή αντιπροσωπεία παικτών συνόδευαν ο Υπεύθυνος Υγρού Στίβου Μπάμπης Καραθάνος και οι έφοροι του ανδρικού τμήματος Μπάμπης Παπασπηλίου και Γιάννης Φέγγος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment