PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου μοίρασε και φέτος δωρεάν σχολικά είδη (video)


Για μια ακόμα χρονιά ο Δήμος Περιστερίου έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο…

Στη δωρεάν διανομή σχολικών ειδών (τσάντες, τετράδια, κομπιουτεράκι, κασετίνες, στυλό, μολύβια κ.α.) προχώρησε ο Δήμος Περιστερίου σε εκατοντάδες μαθητές απόρων, μονογονεϊκών, άνεργων και χαμηλόμισθων οικογενειών.

peristeri_tsantes_1

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, πραγματοποιήθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Περιστερίου, η διανομή των σχολικών ειδών σ’ αυτές τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες της πόλης μας.

Ο κ. Παχατουρίδης τόνισε ότι μ’ αυτήν την κοινωνική δράση κανένας μαθητής της πόλης του Περιστερίου δεν θα μείνει χωρίς σχολική τσάντα, τετράδια, κομπιουτεράκι, κασετίνα, στυλό, μολύβια κ.α., σ’ αυτήν τη δύσκολη εποχή που βιώνουν οι οικογένειες τους και το μόνο που τους ζήτησε είναι να είναι καλοί μαθητές. Μάλιστα, ενημέρωσε τα παιδιά ότι τον Δεκέμβρη ο Δήμος θα “ανταμοίψει” ξανά όσους μαθητές έχουν άριστους βαθμούς. Από την πλευρά τους, οι γονείς και τα παιδιά ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο, που βρίσκεται πάντα δίπλα τους με σημαντικές κοινωνικές δράσεις όλο το χρόνο.

Στον διαμοιρασμό των σχολικών τσαντών βοήθησε, εκτός από τον Δήμαρχο, Ανδρέα Παχατουρίδη και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αναστάσιος Θεοδωράκος.

img_2220

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΚΕΔΕ: Καθαρή νίκη του Λ. Κυρίζογλου στις εκλογές

Peristeri News

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Leave a Comment