PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει δράση ανακύκλωσης


Με στόχο να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους στις καθημερινές μας συνήθειες ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει δράση ανακύκλωσης.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης, συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Με σύνθημα: «Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους του Δήμου σου!», διοργανώνεται δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου, από τις 09:30 – 13:30, στην πλατεία Δημαρχείου – Σταθμός Μετρό “Περιστέρι”.

Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Μαίρη Τσιώτα – Μάρκου ενημερώνει ότι στο σημείο συνάντησης, οι πολίτες θα μπορούν να ενημερωθούν για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».

Παράλληλα, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες.

Στο χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διαγωνισμό και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, θα μπαίνουν στην κλήρωση για δύο ηλεκτρικά ποδήλατα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment