PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου δημιουργεί ένα ασφαλές οδικό δίκτυο


Με κύριο γνώμονα την αναμόρφωση των δρόμων πραγματοποιούνται το τελευταίο διάστημα δεκάδες ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Περιστερίου και ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Έργων, Παναγιώτης Λύκος μίλησε στο PeristeriNews.gr και στα «ΔΥΤΙΚΑ ΝΕΑ».

Ήδη πολλοί μικροί και μεγάλοι δρόμοι στην πόλη μας έχουν αλλάξει εικόνα ενώ το επόμενο διάστημα σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αντιδήμαρχος το οδικό δίκτυο του Περιστερίου θα μεταμορφωθεί.

κ. Λύκο παρατηρούμε τις τελευταίες μέρες να γίνονται πολλές ασφαλτοστρώσεις και σε διαφορετικά σημεία του Περιστερίου. Θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα;

Πράγματι ένας από τους βασικούς στόχους της σημερινής διοίκησης του Δήμου Περιστερίου είναι να δημιουργήσει ένα ασφαλές και αναβαθμισμένο οδικό δίκτυο για τους πολίτες. Έχουμε στοχεύσει στην καθημερινότητα της πόλης όχι μόνο μέσω των ασφαλτοστρώσεων αλλά και άλλων έργων που γίνονται στο Περιστέρι. Όσον αφορά το θέμα της αναβάθμισης του οδικού δικτύου έχουμε ολοκληρώσει από πέρυσι μια μεγάλη εργολαβία ενώ αυτό τον καιρό είναι σε εξέλιξη τέσσερις ακόμα μεγάλες εργολαβίες με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής και το ταμείο του Δήμου Περιστερίου. Οι μεγαλύτεροι δρόμοι στην πόλη θα αναβαθμιστούν ή έχουν ήδη αναβαθμιστεί κάνοντας το οδικό μας δίκτυο πιο ασφαλές. Συνολικά θα ασφαλτοστρωθούν περισσότεροι από 180 δρόμοι σε κάθε γειτονιά του Περιστερίου.

Μιλήσατε για στοχευμένα έργα στην καθημερινότητα των πολιτών του Περιστερίου. Με ποια λογική θα κινηθείτε  μέχρι το τέλος της θητείας σας το Μάιο αλλά και μετά τις εκλογές αν είστε εκ νέου Διοίκηση.

Η κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας των πολιτών προϋποθέτει τον προγραμματισμό και την υλοποίηση ενός προγράμματος που έχουμε θέσει εδώ και πολλά χρόνια. Το κύριο μέλημα της Διοίκησης Παχατουρίδη τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η αγορά οικοπέδων με χρήματα του αποθεματικού του Δήμου μας για τη συνεχή ανάπτυξη όλων των γειτονιών της πόλης. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η δημιουργία βρεφονηπιακού σταθμού και παιδικής χαράς σε οικοδομικό τετράγωνο του Λόφου Αξιωματικών που είχαμε αγοράσει το προηγούμενο διάστημα. Όμοιες κινήσεις γίνονται και σε άλλους χώρους με σκοπό όπως είπαμε την καλυτέρευση της καθημερινότητας και την ανάπτυξη του Δήμου μας σε όλους τους τομείς. Παιδικές χαρές, πράσινοι και αθλητικοί χώροι αλλά και νέες εγκαταστάσεις είναι σε πρώτο πλάνο στο Δήμο Περιστερίου.

Διανύετε πλέον την ολοκλήρωση της τέταρτης θητείας ως Διοίκηση του Δήμου Περιστερίου. Ποιο νομίζετε πως είναι αυτό το χαρακτηριστικό που σας κάνει επιτυχημένους.

Η ατελείωτη δουλειά και η καλή συνεργασία. Όσοι ζουν στο Περιστέρι γνωρίζουν τις ατελείωτες ώρες δουλειάς και ενασχόλησης αρχικά του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη και εν συνεχεία των Αντιδημάρχων και συνεργατών της Διοίκησης. Η όρεξη μας δεν έχει μειωθεί καθόλου και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για την πόλη μας και τους πολίτες της. Ο κόσμος του Περιστερίου γνωρίζει την καθημερινή μας προσπάθεια και σέβεται ότι η Διοίκηση Παχατουρίδη μιλάει με πράξει και όχι με λόγια. Προτιμάμε πρώτα να ολοκληρώνουμε ένα έργο και μετά να το παρουσιάζουμε στους πολίτες και όχι να λέμε πολλά λόγια πριν γίνει αυτό. Ίσως είναι και αυτό ένα κομμάτι που ο κόσμος της πόλης έχει εκτιμήσει και γι’ αυτό μας στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια.

Κλείνοντας η παράταξή σας κατάφερε στις προηγούμενες εκλογές να πάρει ένα μεγάλο ποσοστό της τάξης του 62%. Φτάνοντας πολύ κοντά στις δημοτικές εκλογές ποιες είναι οι σκέψεις σας αν λάβουμε υπόψιν μας ότι έχει αλλάξει η διαδικασία με απλή αναλογική.

Καταρχάς από την πρώτη στιγμή της μεγάλης νίκης της παράταξης στις προηγούμενες εκλογές παραμείναμε ταπεινοί και με το ισχυρό μήνυμα του κόσμου συνεχίσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Αυτό που ζητάμε από τον κόσμο για τις επερχόμενες εκλογές είναι να μας δώσει πάλι μια ισχυρή εντολή να συνεχίσουμε το πλάνο μας για την ανάπτυξη του Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνάντηση του Ανδρέα Παχατουρίδη με τον Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη

Peristeri News

Έφυγε από τη ζωή η Ιωάννα Ζερβάκη – Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ

Peristeri News

Στην Κωνσταντινούπολη ο Ανδρέας Παχατουρίδης – Θα συναντηθεί με τον Ιμάμογλου

Peristeri News

Leave a Comment