PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Ο Δήμος Περιστερίου ανακοίνωσε τις μουσικές ανάσες στο Άλσος (video)


Σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο ανακοινώθηκαν οι μουσικές ανάσες στο Άλσος Περιστερίου.

Για την ακρίβεια οι δραστηριότητες του Δήμου που ξεκινούν από 19 Ιουνίου και ολοκληρώνονται στα τέλη Αυγούστου φέρουν την ονομασία «Μουσικές ανάσες αισιοδοξίας και χαράς».

Πρόκειται για μικρές μουσικές παραστάσεις κάθε μέρα σε τρεις διαφορετικές γωνίες στο Άλσος Περιστερίου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός της κεντρικής σκηνής.

Κατά τις μέρες που θα διοργανώνονται οι μουσικές ανάσες σε άλλο σημείο του Άλσους θα δημιουργηθεί υπαίθριος κινηματογράφος που θα παίζει καινούργιες ταινίες και παιδικά ενώ θα γίνουν και παραστάσεις καραγκιόζη.

Την παρουσίαση του θερινού προγράμματος έκανε ο Δήμαρχος, Ανδρέας Παχατουρίδης αναφέροντας ότι ο Δήμος Περιστερίου θα προσπαθήσει και το φετινό καλοκαίρι να διασκεδάσει τους χιλιάδες επισκέπτες του Άλσους Περιστερίου από κάθε σημείο της Αττικής.

Όπως ανέφερε ο κ. Παχατουρίδης την περίοδο της καραντίνας ο Δήμος έβαλε ως πρώτη προτεραιότητα την υγεία του κόσμου και το Περιστέρι τα πήγε πολύ καλά ενώ θα συνεχίσει να υπάρχει μια προσοχή σε όλα τα δρώμενα.

Από τη μεριά του ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιώργος Τσαλίκης τόνισε ότι πρόθεση του Δήμου Περιστερίου είναι να κάνει τον κόσμο της πόλης να περάσει ένα όμορφο καλοκαίρι.

Τέλος τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κ. Τσαλίκης άφησαν να εννοηθεί ότι αν υπάρξει η κατάλληλη προϋπόθεση και η δυνατότητα από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, θα εξεταστεί και το ενδεχόμενο να γίνουν μεγάλες συναυλίες όπως τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment