PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος «ξεσήκωσε» και το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου (video)



Οι Γ. Σκόνδρας, Ν. Επστάιν και Ε. Δημούτσος μοίρασαν εισιτήρια για το επερχόμενο παιχνίδι με το Ολυμπιακό το Σάββατο στις 19:30.

Εισιτήρια για το παιχνίδι του Ατρόμητου με τον Ολυμπιακό μοίρασαν σήμερα το πρωί στο 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου οι Γιάννης Σκόνδρας, Ντένις Επστάιν και Ελίνι Δημούτσος.

Τα παιδιά υποδέχτηκαν με συνθήματα τους παίκτες του Ατρομήτου, οι οποίοι δεν τους χάλασαν το χατίρι αφού τους υπέγραψαν αφίσες της ομάδας και φωτογραφήθηκαν μαζί τους.

Η ενέργεια της επίσκεψης της ομάδας της πόλης μας στα σχολεία συνεχίζεται και την φετινή χρονιά από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ και από το ενδιαφέρον των παιδιών δείχνει να είναι μια πολύ θετική ενέργεια.

Στο PeristeriNews.gr μίλησε ο αρχηγός της ομάδας μας Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος μετά από ερώτηση μας δήλωσε ότι ο Ατρόμητος με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρει να νικήσει τον Ολυμπιακό στο ματς του Σαββάτου.

Δείτε τις δηλώσεις του αρχηγού Γιάννη Σκόνδρα στην καμερα του PeristeriNews.gr και τις εκδηλώσεις λατρείας των παιδιών για τους παίκτες της ομάδας μας :

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Χουγκάζ: Με τη βοήθεια του κόσμου να κερδίσουμε τον Προμηθέα

Peristeri News

Leave a Comment