PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος θα παίξει την πρόκριση στο Περιστέρι


Σε ένα από τα καλύτερα ματς από την έναρξη της σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, Ατρόμητος και Γιάννινα αναδείχθηκαν ισόπαλοι, 2-2, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «16» του Κυπέλλου κι όπως γίνεται αντιληπτό τα πάντα θα κριθούν στο Περιστέρι.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι προηγήθηκε δύο φορές στους «Ζωσιμάδες» με ισάριθμες κεφαλιές από τους Στρούγγη και Γούτα, ωστόσο, οι Ηπειρώτες βρήκαν τον τρόπο να «απαντήσουν» με το πέναλτι του Ελευθεριάδη και το σουτ του Λέο Μπαστίστ, για το τελικό 2-2, που δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Περιστεριώτες λόγω των εκτός έδρας γκολ που σημείωσαν.

Πιο δυνατά μπήκε στο ματς ο Ατρόμητος και μόλις στο 6ο λεπτό είχε δοκάρι μετά από την απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Ούμπιδες.

Η πίεση των «κυανόλευκων» απέδωσε στο 24’, όταν από νέο κόρνερ του Μουνίθ, ο Στρούγγης πρόλαβε την έξοδο του Αθανασίου και με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Η ομάδα των Ιωαννίνων άρχισε να ανεβάζει την απόδοσή της μετά το ημίωρο και στο 33’ κέρδισε πέναλτι, όταν μετά από κεφαλιά του Παντελάκη στο δοκάρι, στην εξέλιξη της φάσης ο διαιτητής είδε (!) τον Μουνίθ να ανατρέπει τον Ελευθεριάδη. Ο τελευταίος ανέλαβε την εκτέλεση και ισοφάρισε στο 34΄.

Στο 44΄ όμως, οι Περιστεριώτες πήραν ξανά προβάδισμα μετά από κόρνερ του Ούμπιδες και καρφωτή κεφαλιά του Γούτα (2-1). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68’ ο Μπατίστ.

Ο τελευταίος έχασε μοναδική ευκαιρία στη συνέχεια για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, όταν πλάσαρε υποδειγματικά τον Μανδά, όμως ο Γούτας έδιωξε σε κόρνερ πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Αθανασίου, Οικονομόπουλος, Πήλιος, Παντελάκης, Κάργας, Πανουργιάς (46’ Καρτάλης), Λιάσος (85′ Γροσδάνης), Νάουμετς (69’ Μιλιντσεάνου), Ελευθεριάδης (80′ Μπρένερ), Λώλης, Λεό (85′ Δούμτσης).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Νάτσος, Τομάσεβιτς, Στρούγγης, Γούτας, Σάλομον, Ούμπιδες (88′ Νταβιώτης), Χαρίσης (88′ Οικονομίδης), Μουνίθ (72’ Ραμπέγιο), Αγκάγιεφ (72’ Τριμμάτης), Μάτιτς (78′ Μανούσος).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment