PeristeriNews.gr
Αθλητικά

O Aτρόμητος στο «Χαμόγελο του Παιδιού»


Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος βρέθηκε σήμερα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Ατρόμητος βρέθηκε σήμερα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Για να μοιράσει χαμόγελα, ευχές, ελπίδα αλλά και δώρα στα παιδιά που χρειάζονται την αγάπη μας.

Οι ποδοσφαιριστές Πασχάλης Μελισσάς, Εδουάρντο Μπρίτο, Γιάννης Σκόνδρας μαζί με την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου ένιωσαν για λίγες ώρες παιδιά.

Μαζί με τα παιδιά. Το χαμόγελο τους όταν είδαν να πραγματοποιείται η επιθυμία τους και να παίρνουν στα χέρια τους το δώρο που είχαν ζητήσει δεν εξαργυρώνεται με τίποτα.

«Τέτοιες μέρες που είναι μέρες χαράς για όλους και ειδικά για τα παιδιά νιώθουμε πολύ χαρούμενοι γιατί κάθε φορά που επισκεπτόμαστε το «Χαμόγελο του Παιδιού» νιώθουμε ότι είμαστε κι εμείς μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας. Η σκέψη μας είναι πάντα σε αυτά τα παιδιά» δήλωσε στο atromitosfc.gr η Κάτια Κοξένογλου, την ώρα που οι τρεις ποδοσφαιριστές της ομάδας άρχισαν να δίνουν στα παιδιά τα δωράκια τους και να παίζουν μαζί τους.

Τα αποχαιρετήσαμε με την υπόσχεση ότι θα συναντηθούμε ξανά του χρόνου κι εκείνα μας ανταπέδωσαν με μια πολύ ζεστή χριστουγεννιάτικη αγκαλιά…

* Σήμερα το πρωί η ομάδα έκανε προπόνηση στις εγκαταστάσεις του αθλητικού κέντρου και στην συνέχεια οι παίκτες έμειναν ελεύθεροι για να κάνουν χρήση της χριστουγεννιάτικης άδειας τους. Το επόμενο ραντεβού είναι για την ερχόμενη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment