PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος πέρασε στο Κύπελλο Ελλάδας


Ατρόμητος και Βέροια προστέθηκαν στις ομάδες που προκρίθηκαν στις 16 του Κυπέλλου Ελλάδας από τον 6ο όμιλο, μετά τις νίκες τους επί των Καλλιθέας και Λαμίας, αντίστοιχα.

Η ομάδα του Περιστερίου επιβλήθηκε εκτός έδρας των «γαλάζιων» με 4-2 ύστερα από ένα… επικό παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προηγήθηκαν 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν, ενώ από το 40ό λεπτό έπαιζαν με παίκτη λιγότερο!

Στο 19΄ ο Κούρος άνοιξε το σκορ και στο 39΄ ο Λε Ταλέκ διπλασίασε, αλλά στο 40΄ ο Κυβρακίδης υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να μειώσει σε 1-2 ο Αρναρέλλης στο 42΄.

Στο 51΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ισοφάριση με τον Μασένα, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Μπρίτο με προβολή «έγραψε» το 2-3 από θέση οφ σάιντ, ενώ στο 70΄ ο Ναπολεόνι διαμόρφωσε το τελικό σκορ από τα 11 μέτρα, στο πέναλτι που καταλόγισε ο διαιτητής Μάνταλος για χέρι του Μουχτάρη.

Καλλιθέα (Λουκάς Καραδήμος): Μιχελής, Λεβέντης, Τσώνης, Μουχτάρης, Παγώνης, Κατσικόγιαννης, Γκίνι, Τεγούσης (46′ Μπέλλης), Μπούζας (71′ Τσίπρας), Αρναρέλλης (78′ Φαρία), Μασένα

Ατρόμητος (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κυβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Γοδόι, Μπάλλας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (88′ Λημνιός), Μαρσελίνιο (46′ Μπίτολο), Λε Ταλέκ (64′ Ναπολεόνι)

Η «βασίλισσα του βορρά», από την πλευρά της, επικράτησε 1-0 στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας σκοράροντας μόλις στο 6ο λεπτό το νικητήριο γκολ με τον Μαγέφσκι.

Η τελική βαθμολογία (σε 3 αγώνες):

  1. Ατρόμητος 7
  2. Βέροια 7
  3. Καλλιθέα 3
  4. Λαμία 0

 

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment