PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος λύγισε απέναντι στον ΠΑΟΚ



Δύσκολη νίκη πέτυχε ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα επί του Ατρομήτου με 1-0, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.

Στο 25′ οι Περιστεριώτες ζήτησαν πέναλτι σε χέρι του Κρέσπο αλλά η απόφαση των διαιτητών του VAR δεν συναίνεσε σε κάτι τέτοιο και το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τον ΠΑΟΚ να έχει κατοχή μπάλας και τον Ατρόμητο να οργανώνει παιχνίδι αντεπιθέσεων.

Στο 30′ ο ΠΑΟΚ πλησίασε σε μια καλή ευκαιρία που ξεκίνησε από πλαγιομετωπική επίθεση του Μιτρίτσα, ο οποίος έστρωσε την μπάλα στον Αουγκούστο αλλά το σουτ του τελευταίου δεν βρήκε στόχο.

Στο 57΄ σημειώθηκε το μοναδικό γκολ του αγώνα, όταν από σέντρα του Σάστρε ο Κρέσπο με ωραία κεφαλιά σημάδεψε σωστά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρόμητου για να δώσει προβάδισμα στον Δικέφαλο.

Στο 65΄ ο ΠΑΟΚ είχε επίσης πολύ καλή ευκαιρία για γκολ. Από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μιτρίτσα ο Γιαννιώτης έκανε υπέροχη απόκρουση και αποσόβησε τον κίνδυνο. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 77΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζίφκοβιτς, το σουτ του οποίου μπλόκαρε στην γωνία της εστίας του ο Γιαννιώτης.

Δυο λεπτά αργότερα (79′) ο Μπίσεσβαρ πέτυχε γκολ που ακυρώθηκε με την υπόδειξη του VAR για φάουλ του Άκπομ στον Γιαννιώτη.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σάστρε, Μιχάι, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας, Αουγκούστο (68′ Σοάρες), Μπίσεσβαρ (81′ Σβαμπ), Μουργκ (59′ Ζίβκοβιτς), Μιτρίτσα (82′ Ζαμπά), Άκπομ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κόλμαν): Γιαννιώτης, Νταβιώτης (67′ Βασιλαντωνόπουλος), Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Σάλομον (67′ Έρλινγκμαρκ), Ντένιτς (71′ Ναμπί), Χαρίσης, Σπιριντόνοβιτς (82′ Μπεντινέλι), Κλωναρίδης (67′ Άλιμπεκ), Ροτάριου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Το Περιστέρι κυριάρχησε του Κολοσσού στον πρώτο προημιτελικό της Basket League (vid)

Peristeri News

Σε αναζήτηση προπονητή ο Ατρόμητος – Ο Πάμπλο Γκαρσία στην κορυφή της λίστας

Peristeri News

Ο Προμηθέας επικράτησε του Περιστερίου στην παράταση με 92-94

Peristeri News

Leave a Comment