PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος ενίσχυσε και φέτος το Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου (video)


Οι Άγιες Ημέρες πλησιάζουν και η ΠΑΕ Ατρόμητος για μια ακόμη φορά δείχνει έγκαιρα την κοινωνική της ευαισθησία γνωρίζοντας ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους και χρειάζονται τη συμπαράσταση μας.

Για μια ακόμη χρονιά λοιπόν, η Περιστεριώτικη ομάδα βρέθηκε ως μόνιμος χορηγός στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Περιστερίου «Από Καρδιάς» για να προσφέρει αρνιά τα οποία θα μοιραστούν στους συνανθρώπους μας και θα κάνουν το πασχαλινό τους τραπέζι πιο ευχάριστο.

Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν οι ποδοσφαιριστές Μπάλλας, Κούρος, Γροντής, Στόιτσεφ, Θεολόγου οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για Καλή Ανάσταση και τόνισαν την σημασία της αλληλεγγύης και της στήριξης που πρέπει να έχουν σε αυτούς τους «δύσκολους καιρούς» οι ευπαθείς ομάδες της πόλης μας.

Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παραβρέθηκαν εκ μέρους της δημοτικής αρχής η Υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Ξένη Κορόγιαννη και ο Αντιδήμαρχος αλλά και μέλος του δ.σ. της ΠΑΕ Ατρόμητος Βασίλης Μπέτσης που μετέφεραν τις ευχαριστίες του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη.

Προηγήθηκε η προπόνηση στο αθλητικό κέντρο. Οι παίκτες χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και οι παίκτες που αγωνίστηκαν εναντίον της ΑΕΚ ακολούθησαν διαφορετικό πρόγραμμα από τους υπόλοιπους

Ο Κοντοές γυμνάστηκε ατομικά αλλά αύριο θα μπει κανονικά. Ατομικό έκανε ο Σουμπίνιο και στην συνέχεια ενσωματώθηκε στο πρόγραμμα των παικτών που αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment