PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος έφυγε νικητής από το Σαράγεβο


Επικράτησε της ΦΚ Σαράγεβο με 2-1 στον α’ αγώνα του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκα.

Ο Ατρόμητος (μας) έφυγε νικητής απόψε από το«Ασίμ Φερχάτοβιτς» του Σαράγεβο. Μπροστά σε περισσότερους από δέκα χιλιάδες φιλάθλους επικράτησε της ΦΚ Σαράγεβο με 2-1 στον α’ αγώνα του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Γιουρόπα Λιγκα και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης για τη ρεβάνς την επόμενη Πέμπτη στο Περιστέρι. Αυτή είναι η δεύτερη σερί ευρωπαϊκή νίκη του «αστεριού» έπειτα από το 0-2 τον περασμένο Αύγουστο στο Άλκμααρ.

Η ομάδα μας άνοιξε το σκορ στο 11’: Άστοχη έξοδος του Μπάντοβιτς, έπειτα από κόρνερ, ο Φυντανίδης πήδησε ψηλότερα και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 26’ με δυνατό σουτ του Πουτζιγκάτσα έξω από την περιοχή. Στο 75′ ο Νάστος με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΑΡΑΓΕΒΟ: Μπάντοβιτς, Μπάριτς, Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Στόιτσεβ, Μπιλμπίγια (72’ Ντούλιεβιτς), Όκιτς (82’ Πούριτς), Βελκόσκι, Τσιμίρο, Ράντοβατς (88′ Κοβάσεβιτς).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Τσέναμο, Νάστος, Γιαννούλης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Δημούτσος (90’+ Μπάλλας), Γκαρσία, Μπρίτο (67’ Φάμπιο), Ναπολεόνι (60’ Τάτος), Καραμάνος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment