PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού»


Δώρα και χαμόγελα στα παιδιά του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» που φιλοξενούνται στο σπίτι στην Κηπούπολη μοίρασαν οι παίκτες του Ατρόμητου, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος δήλωσαν το «παρών» εκεί που χρειάζεται.

Ο Εδουάρδο Μπρίτο, ο Σωκράτης Φυτανίδης, ο Γιάννης Κοντοές και ο Θωμάς Βασιλείου βρέθηκαν κοντά στα παιδιά για να τους προσφέρουν δώρα, να ευχηθούν Καλά Χριστούγεννα και κυρίως να τα κάνουν χαρούμενα.

«Επιδιώκω να έρχομαι εδώ κάθε χρόνο. Και χαίρομαι που βλέπω τα παιδιά να μεγαλώνουν. Πολλά απ’ αυτά τα θυμάμαι πολύ μικρά και τώρα πηγαίνουν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο», είπε ο Μπρίτο. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθαμε εδώ. Ειδικά σε αυτούς τους καιρούς με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας εμείς πρέπει να δείχνουμε ότι δεν ξεχνάμε τα παιδιά που μεγαλώνουν με την φροντίδα κάποιων ανθρώπων που τα θεωρούν πραγματικά σαν δικά τους» συμπλήρωσε ο Σωκράτης Φυτανίδης.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαρίστησε θερμά την εταιρία ένδυσης Sport Gallery και τον κ. Ηλία Αρμόδωρο για την ευγενική προσφορά στο «Χαμόγελο».

1

2

3

4

5

6

7

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment