PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος δεν κατάφερε να νικήσει στη Λιβαδειά


Ισόπαλος 1-1 ολοκληρώθηκε ο… «στοιχειωμένος» αγώνας της Λιβαδειάς ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον Ατρόμητο, με τον οποίο ολοκληρώθηκε η… 16η αγωνιστική.

Παρά το «πενιχρό» σκορ, το παιχνίδι ήταν από τα θεαματικότερα του φετινού πρωταθλήματος, με καταπληκτικό ρυθμό, φάσεις και ευκαιρίες εκατέρωθεν, από το ξεκίνημα ως το τέλος του.

Στο 22΄ ο Ατρόμητος έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν στη σέντρα του Ούμπιδες ο Μπίτολο έκανε το σουτ, αλλά ο Μεντί πρόλαβε να διώξει με κεφαλιά λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 39΄ ο Λε Ταλέκ υποχρέωσε τον Βερέμκο να αποκρούσει σε δύο χρόνους.

Τελικά, ολόκληρη η ιστορία του αγώνα έμελλε να «συμπυκνωθεί» στο πεντάλεπτο από το 51΄ έως το 56΄.

Στο 51ο λεπτό ομάδα μας πήρε προβάδισμα με την κεφαλιά του Φυτανίδη στο φάουλ του Ούμπιδες, στο 54΄ ο Στόιτσεφ έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει όταν η κεφαλιά του κατέληξε στο δοκάρι, ενώ στο 56΄ ο Μάντζιος ισοφάρισε από τα 11 μέτρα, εκτελώντας το πέναλτι που είχε πάρει ο Μερεμπασβίλι από τον Κεϊτά.

Το ματς, πάντως, είχε και άλλες συγκινήσεις, καθώς στο 57΄ ο Βερέμκο απέκρουσε το πλασέ του Ματέι και στο 62΄ το σουτ του Μπρίτο έφυγε μόλις άουτ!

Στο 72΄ ο Λεβαδειακός έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Τριποτσέρη με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο κύκλος των… χαμένων ευκαιριών για την ομάδα μας συνεχίστηκε στο 84΄, με τον Λε Ταλέκ να χάνει τετ α τετ.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ακυρώθηκε για οφ σάιντ γκολ του Παπαδόπουλου και έτσι τελικά περίμεινε το 1-1.

Λεβαδειακός (Α. Μάντζιος): Βερέμκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν (61′ Καψάσκης), Μπεν (68′ Μπελγκαζουανί), Ντομοβτσίσκι (46′ Τόπι), Μερεμπασβίλι, Μάντζιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τ. Δέλλας): Μπάρκας, Κοντοές (87′ Λημνιός), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Ουμπίντες, Κεϊτά, Μπρίτο, Ματέι (68′ Γροντής), Στόιτσεφ (80′ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

 

Τρ. Δέλλας: Σηκώνω τα χέρια ψηλά

Στον τρόπο που ισοφαρίστηκε ο Ατρόμητος αναφέρθηκε ο Τραϊανός Δέλλας στις δηλώσεις του, μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά. Ο τεχνικός μας τόνισε ότι σηκώνει τα χέρια ψηλά και πως η ομάδα μας δεν πήρε αυτό που άξιζε, δηλαδή τη νίκη.

«Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Νομίζω ότι στο γήπεδο υπήρχε μόνο μία ομάδα. Από δικό μας λάθος δεχτήκαμε το γκολ, κόντρα στη ροή του παιχνιδιού. Άλλο ένα απίστευτο παιχνίδι, στο οποίο δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτούς που πραγματικά αξίζαμε», ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment