PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος δεν είναι ακόμα έτοιμος για τις λεπτομέρειες


Αυτή τη φορά ο Ατρόμητος δεν ήταν κατώτερος των περιστάσεων, δεν ήταν αμέτοχος μπροστά στο παιχνίδι και την ποιότητα του αντιπάλου του, δεν ήταν… φτωχός συγγενής σε ένα ζευγάρι αγώνων κόντρα στην καλύτερη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, ο αποκλεισμός προέκυψε γιατί δεν είχε υπέρ του ή δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να επιτυγχάνει στις λεπτομέρειες.

Φάνηκε ξεκάθαρα αυτό από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ ο Ντάουντα με το «καλημέρα» του β’ ημιχρόνου σε μια φάση που ήταν ξεκάθαρα δουλεμένη στις προπονήσεις, αφού ο Πλατέλλας δεν έχει δει καν τον Κιβρακίδη, αλλά ήξερε ότι θα είναι σε καίρια θέση.

Από την επίτευξη του γκολ ήταν ηλίου φαιεινότερον ότι ούτε ο προπονητής του, αλλά ούτε οι παίκτες του ήταν σίγουροι για τις επόμενες κινήσεις που θα έπρεπε να ακολουθήσουν. Μιλώντας, όμως εντελώς ποδοσφαιρικά και αγωνιστικά, η παραπάνω πρόταση δεν αποτελεί μομφή προς κάποια από τις δύο πλευρές, αλλά κάτι το απόλυτα φυσιολογικό για μια ομάδα που έχει «χτιστεί» και έχει «γκρεμιστεί» από την αρχή άλλες δυο-τρεις φορές μέσα στη σεζόν.

Από την πλευρά του ο Ρικάρντο Σα Πίντο με το ρυθμό που έχει κληθεί να αγωνίζεται ο Ατρόμητος είναι αδύνατον να ξέρει στο 100% τις δυνατότητες της ομάδας του ως σύνολο, αλλά και ατομικά ως προς το τι μπορεί να προσφέρει ο κάθε παίκτης του. Σε ό,τι αφορά τους παίκτες, είναι επίσης λογικό να μην λειτουργούν με τον αυτόματο πιλότο επί εποχής Δώνή ή πολύ περισσότερο Παράσχου που κλήθηκε να δώσει πολλά τέτοια οριακά ματς. Εκείνες οι ομάδες ήξεραν από μόνες τους τι έπρεπε να κάνουν σε κάθε περίσταση που τους παρουσιαζόταν και το κυριότερο γνώριζαν πώς να κάνουν καλύτερα τις λεπτομέρειες. Αυτές δηλαδή που έκριναν τη χθεσινή αναμέτρηση.

Επιπλέον, κανείς δεν πρέπει να λησμονεί κάποια δεδομένα που δεν μπορούν να αλλάξουν. Έχοντας στην ενδεκάδα τους Κιβρακίδη, Κατράνη, Πλατέλλας, Ούμπιντες, Λημνιός, Τόνσο είναι βέβαιο ότι θα χαθούν προσωπικές μονομαχίες σε στημένες φάσεις, πόσω μάλλον όταν ο αντίπαλος έχει πολλούς ψηλούς παίκτες, που τους βάζει και μέσα στην περιοχή. Για το χθεσινό αποτέλεσμα δεν φταίει ούτε η αλλαγή του Ντάουντα (που συν τοις άλλοις είχε 70-75 λεπτά στα πόδια του κόντρα στη Βέροια), ούτε κάτι άλλο ανάλογης λογικής, αλλά γεγονότα που δεν μπορούσε και δεν μπορεί ο Ατρόμητος όπως είναι σήμερα να τα ελέγξει.

Υπάρχουν όμως και θετικά από τις δύο αναμετρήσεις και αυτό είναι το πραγματικό κέρδος σε ένα συναπάντημα που ήθελε τον Ατρόμητο να αποκλείεται με συνοπτικές διαδικασίες. Οι Περιστεριώτες μπορούν και πάλι να ξαναπιστέψουν στον εαυτό τους για το ότι αξίζουν κάτι καλύτερο από αυτό που έχουν δείξει μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα. Το επόμενο ματς κόντρα στον Ηρακλή είναι «must-win» και είναι από τα λίγα που έχουν απομείνει και οι Περιστεριώτες θεωρούνται το ακλόνητο φαβορί. Η πεντάδα μπορεί να φαντάζει δύσκολη υπόθεση και είναι, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο που είναι αμφίβολο πόσοι θα εξασφαλίσουν άδεια από την Ευρώπη, ο Ατρόμητος είναι υποχρεωμένος να κυνηγήσει την 6η θέση που δεν είναι καθόλου (μα καθόλου) απίθανη.

Τελευταίο αλλά καθόλου αμελητέο ως θετικό στοιχείο ήταν η παρουσία του κόσμου. Όταν οι οπαδοί στο Περιστέρι δείχνουν τέτοια συσπείρωση και τέτοια δυναμική δεν έχει να φοβηθεί κανέναν και τίποτα. Από την πλευρά του ο οπαδός δεν ζητάει πολλά. Η σημερινή τοποθέτηση των Fentagin τα λέει όλα και βρίσκει πολλούς σύμφωνους.

«ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ηρακλής 15:00 (5/3/2017)

Αποκλεισμός απο το κύπελλο για την ομάδα με ήττα 1-2 απο τον γαύρο.Οι παίχτες έκαναν αυτό που έπρεπε και αυτό το γουστάραμε.Έτσι θέλουμε να βλέπουμε τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ να παλεύει σε κάθε αγώνα.Ο κόσμος για άλλον έναν αγώνα έκανε το καθήκον του,αυτό που ξέρει καλύτερα.Μπράβο για την συμπεριφορά του και την παρουσία του καθόλη την διάρκεια του αγώνα.Και τώρα..ηρακλής για το πρωτάθλημα.Η νοοτροπία του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ είναι να βλέπει όσο πιο ψηλά γίνεται,γι αύτο δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης.Νίκες σε όλους τους αγώνες μέχρι το τέλος για την είσοδο στην 5αδα.Εξαντλούμε όλες τις πιθανότητες,ομάδα και κόσμος κάνουμε τα πάντα γι αυτό.Όλοι γήπεδο να πάρουμε τον αγώνα εμείς.Στήριξη στην ομάδα μέχρι το τέλος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
93 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Fentagin club 1980».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment