PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ο Ατρόμητος απέναντι στους Νέους


Την ευκαιρία να δει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του είχε ο Τραϊανός Δέλλας στο φιλικό που έδωσε ο Ατρόμητος με την ομάδα κάτω των 20 του συλλόγου.

Το τελικό 5-0 των επαγγελματιών πέρασε σε… δεύτερη μοίρα για το τεχνικό τιμ, καθώς αυτά που ήθελε να δει ο Δέλλας ήταν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 2-0 με τους Γοδόι και Ναπολεόνι (απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ) να είναι οι σκόρερ, ενώ στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι Μπαστακός, Λημνιός με τους επαγγηελματίες. Οι δύο νεαροί έδειξαν πάρα πολύ καλά στοιχεία, με τον πρώτο να πετυχαίνει το 3-0, ενώ λίγο αργότερα έδωσε την ασίστ στον Λε Ταλέκ για το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Δημήτρης Λημνιός.

Η ενδεκάδα του α’ ημιχρόνου: Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Μπόρισλαβ Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Μπρίτο, Γοδόι, Μπάλλας, Μαρσελίνιο, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

Στο β’ μέρος έπαιξαν: Γκορμπούνοφ (Ο Μπάρκας είναι με την εθνική), Κιβρακίδης, Κοντοές, Κούρος, Μπίτολο, Λημνιός, Νάτσος, Ουσέρο, Στόιτσεφ, Μπαστακός, Λε Ταλέκ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment