Δημοτικά

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας & Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση! Κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, καλούνται και οι μαθητές της πόλης μας, να δώσουν την πρώτη μεγάλη «μάχη» στη ζωή τους, που θα οριοθετήσει την σταδιοδρομία τους.

Με την ευκαιρία της έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, ο Δήμος Περιστερίου εύχεται σε όλους τους υποψήφιους καλή επιτυχία, να έχουν δύναμη, αυτοπεποίθηση και κυρίως αισιοδοξία.

Θερμές ευχές στους γονείς των μαθητών που είναι δίπλα τους και τους στηρίζουν, όπως και στους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους αγώνα για την σωστή προετοιμασία των μαθητών.

Όλοι εμείς είμαστε στο πλευρό τους, πιστεύουμε στους μαθητές μας που ξέρουν να ακολουθούν τα όνειρά τους και μπορούν να διαμορφώσουν το μέλλον που τους αξίζει!

Οι μαθητές μας να μην εγκλωβιστούν στην «επιτυχία» ή την «αποτυχία», γιατί οι Πανελλαδικές δεν είναι μονόδρομος. Είναι ένας από τους πολλούς δρόμους στα σταυροδρόμια της ζωής τους».

Related posts

Ένα σχολείο γεμάτο χρώματα στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

7ος Λαϊκός Αγώνας «Peristeri Run 2022»

Peristeri News

Περιστέρι: Κατασκευή νέου πρότυπου και σύγχρονου Βρεφονηπιακού Σταθμού

Peristeri News

Leave a Comment