PeristeriNews.gr
Πολιτιστικά

Ο άνθρωπος που όλο το Περιστέρι θαυμάζει τα έργα του (photos)


Οι μοναδικές του δημιουργίες φιλοτεχνούν πολλούς χώρους στο Περιστέρι και σε ολόκληρη την Αθήνα.

Χθες το απόγευμα τον συναντήσαμε στο Άλσος Περιστερίου όπου εκατοντάδες επισκέπτες θαύμαζαν τα έργα του και αυτός ένιωθε συγκινημένος. Αναφερόμαστε στον κεραμοποιό Χαράλαμπο Γκούμα.

Ο κ. Γκούμας είναι ο υπεύθυνος για την προστιθέμενη ομορφιά που έχει αποκτήσει το Άλσος Περιστερίου τον τελευταίο καιρό αφού τα έργα του φιλοτεχνούν αρκετά σημεία του Πάρκου.

Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου λόγω της έκθεσης «Φυτά και Κήπος» κάνει όλο και περισσότερο κόσμο να θαυμάζει τα καλλιτεχνήματα κεραμοποιίας του κ. Γκούμα, ο οποίος κατά την χθεσινή του επίσκεψη συνομίλησε για αρκετή ώρα με τον Δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη, έναν ακόμα φανατικό υποστηρικτή των δημιουργιών του.

IMG_3526

Κάτι φανερό άλλωστε αφού αρχικά με δική του πρωτοβουλία τοποθετήθηκαν οι 7 μούσες στην ανανεωμένη 1η παιδική χαρά και εν συνεχεία τα έργα στο Άλσος Περιστερίου.

Ένας σπουδαίος δημιουργός που το PeristeriNews.gr είχε τη χαρά και την τύχη να μιλήσει μαζί του για την τέχνη της κεραμοποιίας. Θυμηθείτε ξανά τον τελευταίο των κεραμοποιών, Χαράλαμπο Γκούμα:

IMG_3495

1h_paidikh_xara_peristeriou4

IMG_3538

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συναυλία «Όπερα ή Μιούζικαλ» του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου

Peristeri News

Εντοπίστηκε το ακριβές σημείο ταφής του Πλάτωνα

Peristeri News

Περιστέρι: «Ύμνοι Αγγέλων σε Ρυθμούς Ανθρώπων» του Σταύρου Κουγιουμτζή

Peristeri News

Leave a Comment