PeristeriNews.gr
Lifestyle

Νυφούλα θα ντυθεί η Naomi Campbell


Νυφούλα θα ντυθεί η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας Naomi Campbell.

Νυφούλα θα ντυθεί η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας Naomi Campbell. Το μοντέλο και ο σύντροφός της, Ρώσος Μεγιστάνας Vladislav Doronin, αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, στις 7 Δεκεμβρίου η άτακτη Naomi , που στο παρελθόν απασχόλησε τον τύπο με την συμπεριφορά της και τα καμώματα της, θα ανέβει τα σκαλιά του αρχαίου αιγυπτιακού ναού «Luxor», που είναι αφιερωμένος στο Θεό ήλιο και το Θεό των Θεών των αρχαίων αιγυπτίων Αμον.

Το 40χρονο μοντέλο και ο 47χρονος Ρώσος μεγιστάνας, όπως έγινε γνωστό, θα περάσουν τη νύχτα του γάμου τους στο «Winter Palace», ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του κόσμου.

Εκεί έχουν φιλοξενηθεί δεκάδες βασιλείς και επώνυμοι ενώ το 2007 μέρος των διακοπών τους έκαναν στο ξενοδοχείο ο Νικολά Σαρκοζί και η Καρλα Μπρούνι.

Ο γάμος αναμένεται να αποτελέσει αίσθηση με τη χλιδή και τον πλούτο καθώς ο αγαπημένος της Naomi, χατίρι δεν της χαλάει και η ίδια έχει γίνει εξπέρ στην σπατάλη. Στο γάμο θα προσκληθούν λαμπερά ονόματα της showbiz αλλά και επιχειρηματίες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ο Άνταμ Σάντλερ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του Χόλιγουντ

Peristeri News

Τάιλερ Μακμπέθ: Με τον Στέφανο θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα

Peristeri News

Στο αστυνομικό τμήμα του Αιγάλεω κρατείται ο Σταμάτης Γαρδέλης

Peristeri News

Leave a Comment