PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Ντάουντα-Λαμία 4-2 και πρόκριση στους «8» για τον Ατρόμητο


Με τον Ντάουντα που σκόραρε και πάλι δύο γκολ, όπως και στο πρώτο ματς, ο Ατρόμητος επικράτησε της Λαμίας 2-0, κράτησε το μηδέν στην άμυνα, επέστρεψε στις νίκες έπειτα από πέντε ματς και προκρίθηκε στους «8» (συνολικό σκορ 4-2) περιμένοντας αντίπαλο από το ζευγάρι του Ολυμπιακού κόντρα στον Άρη.

Ο Ατρόμητος είχε από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και τελικά βρήκε πολύ νωρίς (18′) το γκολ, έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια, ο Κατράνης έκανε κίνηση αριστερού εξτρέμ και με πάσα πάρε-βάλε, έχρισε ουσιαστικά σκόρερ τον Ντάουντα που άνοιξε το σκορ.

Το α’ μέρος κινήθηκε στον ίδιο ρυθμό και τελικά βρήκε και δεύτερο γκολ, όταν ο Πλατέλλας έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ υπό δύσκολες προϋποθέσεις, ο Πίτκας έκανε ασταθή επέμβαση και στη επιστροφή ο Ντάουντα έγραψε το 2-0.

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Παπαδόπουλος, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Κατράνης, Ούμπιδες (73′ Βασιλείου), Ζησόπουλος, Πλατέλλας (61′ Κυριακίδης), Τόνσο, Μπρίτο (81′ Λημνιός), Ντάουντα.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Χριστοφιλέας, Βαλιός, Κοτσώνης, Παπαργυρίου (46′ Καραγιάννης), Μπουλούλης, Αυγενικού, Ματσούκας, Τσούκαλος, Ποζατζίδης (61′ Τζόκιτς), Φερφελής (46′ Βάντερσον)

https://dailymotion.com/video/x5aavey

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment