Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νοσηλευτής βίασε ασθενή στο Δαφνί



Μεσαιωνικές εικόνες αναβίωσαν στο Ψυχιατρικό Κατάστημα στο Δαφνί, όταν η Αστυνομία συνέλαβε το Σάββατο νοσηλευτή έπειτα από καταγγελία 35χρονης ασθενούς ότι τη βίασε.

Μεσαιωνικές εικόνες αναβίωσαν στο Ψυχιατρικό Κατάστημα στο Δαφνί, όταν η Αστυνομία συνέλαβε το Σάββατο νοσηλευτή έπειτα από καταγγελία 35χρονης ασθενούς ότι τη βίασε.

Σε αναστάτωση βρίσκεται το νοσηλευτικό ίδρυμα, όπως αναφέρει η εφημερίδα Δημοκρατία σε δημοσίευμά της, στο οποίο μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από τον διοικητή του ιδρύματος και των εργαζομένων έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ και αναμένονται τα υπόλοιπα στοιχεία της δικογραφίας, ενώ ο υπάλληλος έχει τεθεί σε αργία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ασθενής κατήγγειλε σε συγγενικά της πρόσωπα ότι το βράδυ της Παρασκευής την πλησίασε ο κατηγορούμενος και τη βίασε, με την 35χρονη στη συνέχεια να υποδεικνύει τον νοσοκόμο ως δράστη.

Μετά τη σύλληψή του ενημερώθηκε άμεσα ιατροδικαστής ο οποίος εξέτασε το φερόμενο ως θύμα και πλέον η ΕΛ.ΑΣ περιμένει το πόρισμά του για να συνεχίσει περαιτέρω έρευνες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αερομαχία στο Αιγαίο 3 χρόνια μετά και μπαράζ παραβιάσεων

Peristeri News

Θετικός σε αλκοτέστ ο πρώην βουλευτής Διαμαντής Καραναστάσης

Peristeri News

Κλιμάκωση κινητοποιήσεων αποφάσισαν οι αγρότες

Peristeri News

Leave a Comment