Viber
PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νοκ-άουτ ο Μιλόσεβιτς

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Εκτός αγωνιστικής δράσης μέχρι τον Φεβρουάριο θα παραμείνει ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στον καρπό του δεξιού του χεριού.

Ο Σερβοέλληνας γκαρντ που αποκτήθηκε για μια βασική λύση στις θέσεις της περιφέρειας θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας εκτός για 3-4 μήνες.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του ΓΣΠ:

Τις υπηρεσίες του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς θα στερηθεί για τους επόμενους 3-4 μήνες ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου.

Ο Σερβοέλληνας πλέι μέικερ αναγκάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ώστε να αντιμετωπίσει με δραστικό τρόπο το πρόβλημα τραυματισμού, που ταλαιπωρούσε τον καρπό του δεξιού του χεριού.

Η όλη διαδικασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία κι η επιστροφή του στην ενεργό δράση αναμένεται με το νέο έτος, καθώς θα ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου εύχεται στον αθλητή του ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός, ώστε να ενισχύσει την ομάδα μας στην προσπάθεια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Προμηθέας – Περιστέρι 88-94: Μεγάλη απόδραση στην Πάτρα!

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Πρεμιέρα με Προμηθέα στην Πάτρα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Νέα φανέλα και «Meet the Team» στην Πλατεία Δημαρχείου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment