PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νίκος Παπανδρέου: «Υπάρχουν και ντόπια συμφέροντα που θέλουν την χρεοκοπία»



Αιχμές κατά τρίτων -από το εσωτερικό της χώρας-, που έχουν συμφέρον από την χρεοκοπία της Ελλάδας αφήνει σε συνέντευξή του, ο αδερφός του πρωθυπουργού.

Αιχμές κατά τρίτων -από το εσωτερικό της χώρας-, που έχουν συμφέρον από την χρεοκοπία της Ελλάδας αφήνει σε συνέντευξή του στην Realnews της Κυριακής, ο αδερφός του πρωθυπουργού, Νίκος Παπανδρέου.

«Υπάρχουν και ντόπια συμφέροντα που θέλουν την χρεοκοπία και για αυτό δεν θέλουν να κερδίσει τη μάχη ο Πρωθυπουργός», λέει χαρακτηριστικά, ενώ υποστηρίζει ότι στην πραγματικότητα κανένα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν θέλει να πάει σε εκλογές.

Όπως υποστηρίζει: «μόνον ο Γιώργος και το ΠΑΣΟΚ έχουν τα κότσια να πάρουν και αντιλαϊκά μέτρα, προκειμένου να σωθεί η χώρα».

«Δεν πιστεύω ότι Έλληνας πολιτικός έχει δουλέψει τόσο σκληρά στο παρελθόν για τη χώρα του. Και όλοι, πρώτοι και εύκολοι στην κριτική, του λένε ότι δεν τα κάνει καλά. Χωρίς ποτέ να του πουν και ένα μπράβο», προσθέτει, ενώ τονίζει: «δεν εμπλέκομαι στις αποφάσεις του. Θα ήμουν άτολμος και ανεύθυνος να μην κάνω ότι μπορώ, να μην λέω τη γνώμη μου, να μην λύνω προβλήματα επίσης εκεί που μπορώ».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δημοσκόπηση: Ανοίγει την διαφορά η ΝΔ με 15,4 μονάδες

Peristeri News

Β. Κικίλιας: Οι φωτιές στο όρος Αιγάλεω είναι εγκληματική συμπεριφορά

Peristeri News

Μ. Συρεγγέλα: Με κυβέρνηση Μητσοτάκη οι νόμοι εφαρμόζονται

Peristeri News

Leave a Comment