PeristeriNews.gr
Lifestyle

Νικητής του Dancing with the Stars ο Αργύρης Αγγέλου


Απ΄ όλα είχε ο τελικός του Dancing with the Stars.

Απ΄ όλα είχε ο τελικός του Dancing with the Stars. Λαμπερά ζευγάρια, μία πανέμορφη παρουσιάστρια, πολλές εκπλήξεις αλλά και απρόοπτα. Μεγάλος νικητής στέφθηκε ο Αργύρης Αγγέλου, ο οποίος κατάφερε να αφήσει τον Κώστα Μαρτάκη στη δεύτερη θέση του διαγωνισμού. Και τα δύο ζευγάρια πάντως χόρεψαν εξαιρετικά, ενώ το ίδιο έπραξαν και όλοι όσοι είχαν αποκλειστεί νωρίτερα και έκαναν μία τελευταία εμφάνιση στον τελικό.

Ειδικά η Ελεονώρα Μελέτη και η Αγγελική Ηλιάδη απέδειξαν γιατί κατάφεραν να φτάσουν τόσο κοντά στη νίκη. Το ίδιο θα ίσχυε και για τη Νάντια Μπουλέ, η οποία όμως ήταν άτυχη στην προσπάθειά της να βγάλει μία εντυπωσιακή φλαμένγκο χορογραφία ξέχασε τα βήματα και τα θυμήθηκε με την τρίτη προσπάθεια. Αλλα απρόοπτα της βραδιάς;

Η Ελεονώρα Μελέτη κατά τη διάρκεια μίας συνεχούς σβούρας σχεδόν προσγειώθηκε πάνω σε έναν καμεραμάν ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο φάνηκε προς στιγμή, ενώ η Μαρία Συνατσάκη αποδείχθηκε για ακόμη μία φορά φονικό όπλο. Μετά τη Ναταλία Δραγούμη και το διάσημο χτύπημα με το μικρόφωνο, η νεαρά παρουσιάστρια αυτή τη φορά έβαλε στο μάτι την παρτενέρ του Κώστα Μαρτάκη την οποία χτύπησε κατά λάθος με το χέρι της.

Στη βραδιά χόρεψε και τραγούδησε η -ξανθιά πια- Καλομοίρα, ενώ on stage βρέθηκε και η Ερρικα Πρεζεράκου αποδεικνύοντας κατά πρώτον ότι είναι πολύ σέξι και κατά δεύτερον ότι άξιζε που βγήκε νικήτρια στο περσινό σόου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος

Peristeri News

Η Έλενα Παπαρίζου θα ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας στη Eurovision

Peristeri News

Πέθανε ο σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι

Peristeri News

Leave a Comment