PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη στην Κηφισιά για τον Γ.Σ. Περιστερίου


Με άμυνα από γρανίτη και επιθετικό πλουραλισμό, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου επιβλήθηκε 71-60 της ΑΕΝΚ στο κλειστό της Νέας Κηφισιάς, πιάνοντας… 13αρι στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, μετά το πέρας 17 αγώνων.

Η ομάδα μας, έτσι, διατηρήθηκε μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας του Α΄ ομίλου, περνώντας από μια δύσκολη έδρα, ενώ την ερχόμενη αγωνιστική (12/2) θα υποδεχτεί την Αγία Παρασκευή.

Η διοίκηση, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ν. Κηφισιάς στη μνήμη του Αλέκου Κλεάνθη, ο οποίος πρόσφατα “έφυγε” από την ζωή. Για τον λόγο αυτό, άλλωστε, οι παίκτες μας αγωνίστηκαν με μαύρα περιβραχιόνια.

Δεκάλεπτα: 18-16, 31-35, 46-57, 60-71

ΓΣ Περιστερίου (Καραγιάννης): Παππάς 13(1), Ντακούλιας 4, Γοργόνης, Μαγκουνής 15, Πολυτάρχου 9(2), Παπαντωνάκος 8(2), Μάντζαρης 6, Λυκογιάννης 4, Καπώνης 3(1), Τασόπουλος 6, Γκιουζέλης 3.

ΑΕΝΚ (Λιόγας): Καμαριανός 11, Μοσχοβίτης 9, Κεφαλάς 3(1), Μαρίνος 4, Καράμπελας 2, Παπανικολάου 7, Χατζηνικόλας, Καραβανάς 8, Δρακάκης 2, Ψαρόπουλος 14(2).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment