PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη με μαγκιά για τον Ατρόμητο με 10 παίκτες (video)


Παλικαρίσια νίκη, έστω κι αν βρέθηκε να χάνει από νωρίς και να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 63΄, με 2-1, πέτυχε ο Ατρόμητος στο Περιστέρι επί του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα πανηγύρισε τελικά τη μεγάλη νίκη έχοντας στη διάρκεια του ματς όλα τα δεδομένα εις βάρος της, διότι είχε περισσότερο πάθος από τον αντίπαλό της, ήθελε πιο πολύ τη νίκη ακόμη κι όταν έμεινε με παίκτη λιγότερο και κατάφερε τελικά να πετύχει δύο γκολ από στημένες φάσεις, το πρώτο πέντε λεπτά μετά την αποβολή του Κεϊτά.

Ο πρώην παίκτης του Ατρόμητου, Ελίνι Δημούτσος, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα της ομάδας μας και στο 17΄ έβαλε μπροστά στο σκορ τους «Αρκάδες» (1-0).

Το συγκρότημα του Τραϊανού Δέλλα, μετά το γκολ που δέχτηκε επιχείρησε με ανορθόδοξο τρόπο να επιτεθεί, δεν κυκλοφορούσε καλά τη μπάλα κι όσες φορές οι παίκτες του επιδίωξαν να απειλήσουν την εστία του Μπαντή δεν είχαν «καθαρό μυαλό» στην τελική προσπάθεια.

Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους σήμερα αφού ο Ατρόμητος είχε ανακοινώσει ελεύθερη είσοδο!
Οι γυναίκες είχαν την τιμητική τους σήμερα αφού ο Ατρόμητος είχε ανακοινώσει ελεύθερη είσοδο!

Τα πράγματα δυσκόλεψαν ακόμη περισσότερο για τους Περιστεριώτες στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 63΄ ο Κεϊτά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά από φάουλ που έκανε στον Δημούτσο.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει το 1-1 με την κεφαλιά του Λαζαρίδη στο 68΄ ύστερα από το κόρνερ του Ούμπιδες.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στη συνέχεια και στο 78΄ «άγγιξαν» το 2-1 στη διπλή ευκαιρία που έχασαν από κοντά Μάσα και Στανισάβλιεβιτς.

Τελικά αυτοί που πανηγύρισαν για δεύτερη φορά ήταν και πάλι οι Περιστεριώτες στο 87΄.

Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το φάουλ και ο Λε Ταλέκ με νέα κεφαλιά «έγραψε» το τελικό αποτέλεσμα.

Μια νίκη που ήρθε με τη μαγκιά των παικτών της ομάδας μας και την παραίνεση του κόσμου που με τις φωνές του βοήθησε την ομάδα να παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα αν και η παρουσία του κόσμου ήταν λιγοστή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Κεϊτά, Μπρίτο, Σουμπίνιο (73′ Ουσέρο), Στόιτσεφ (46′ Ματέι), Ούμπιδες, Παπαδόπουλος (83′ Λε Ταλέκ)

ΑΣΤΕΡΑΣ (Μάκης Χάβος): Μπαντής, Λούι, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης (77′ Στανισάβλιεβιτς), Δημούτσος (69′ Νίκο Φερνάντες), Τσάβες (55′ Ιωαννίδης), Μπερτόγλιο, Μάσα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment