PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νίκη – «χρυσάφι» για τον Ατρόμητο


Με ένα γκολ του Λε Ταλέκ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ατρόμητος πήρε «χρυσή» νίκη στο Περιστέρι απέναντι στην Καλλονή με 1-0, την πρώτη επί ημερών του Τραϊανού Δέλλα στον πάγκο του και «ανάσανε», καθώς έφτασε στους 13 βαθμούς και έπιασε τον Παναιτωλικό στη 13η θέση.

Πριν καλά – καλά οι ομάδες «ζεσταθούν» ο Γιορέντε υπέστη άσχημο τραυματισμό, όταν το κεφάλι του χτύπησε στο γόνατο του Ναπολεόνι μετά από σύγκρουση των δύο ποδοσφαιριστών. Αρχικά υπήρξε φόβος ότι γύρισε η γλώσσα του Ισπανού παίκτη της Καλλονής, ευτυχώς όμως δεν επρόκειτο παρά μόνο για ένα (βαθύ, πάντως) σχίσιμο στο μέτωπο.

Ο Γιορέντε αντικαταστάθηκε στο 13΄ αλλά παρά το σοκ από τη σκηνή του τραυματισμού οι συμπαίκτες του στάθηκαν πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο και απείλησαν με το σουτ των Σάμπα στο 18΄ και Μανούσου στο 27΄, με τον Γκορμπούνοφ να επεμβαίνει και στις δύο περιπτώσεις.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες μας είχαν τις καλύτερες στιγμές τους στο 37΄, όταν ένα αξιόλογο σουτ του Γεωργίου έφυγε μόλις άουτ και στο 42΄, με την κεφαλιά του Ναπολεόνι να αποκρούεται σε κόρνερ από τον Χογκ.

Στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο και ρυθμό κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο, με τους παίκτες μας να έχουν ανούσια κατοχή μπάλας και την Καλλονή να αμύνεται, έχοντας πρώτιστο στόχο το βαθμό.

Το ενδιαφέρον λοιπόν, αφού φάσεις δεν υπήρχαν, επικεντρώθηκε στις κάρτες που μοίραζε ο διαιτητής Φωτιάδης, ο οποίος στο 76΄ απέβαλε τον Ελλακόπουλο με δύο κίτρινες μέσα σε ένα λεπτό (!), κι ενώ ο ομογενής ποδοσφαιριστής της Καλλονής είχε μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 71ο λεπτό!

Το αριθμητικό πλεονέκτημα έδωσε ώθηση στην ομάδα μας, που είχε ένα καλό μα ελάχιστα άστοχο σουτ του Μαρσελίνιο στο 81΄ και μια μεγάλη απόκρουση του Χογκ σε σουτ του Ούμπιντες στο 85΄, αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε παρά στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με την κεφαλιά του Λε Ταλέκ, κι ενώ αμέσως μετά τη σέντρα αποβλήθηκε και ο Κεϊτά για την Καλλονή.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Κούρος (77′ Λε Ταλέκ), Φυτανίδης, Μπίτολο, Ουσέρο, Μπαστακός (46′ Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Ναπολεόνι, Μπρίτο, Λημνιός (58′ Μαρσελίνιο)

ΚΑΛΛΟΝΗ (Θεοδωρίδης): Χογκ, Αναστασιάδης, Καλτσάς, Ούκα, Γιορέντε (14′ λ.τρ. Κρολ), Γεωργίου, Κεϊτά, Τσαμπούρης, Σάμπα (71′ Ελλακόπουλος), Μανούσος, Μπαργκάν (80′ Αντέτζο)

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment