Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νιγηρία: Τουλάχιστον 85 νεκροί από πρόσφατη επίθεση της Μπόκο Χαράμ

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Στους 85 ανέρχονται οι νεκροί από την επίθεση που εξαπέλυσε η οργάνωση Μπόκο Χαράμ σε κοινότητα κοντά στην πόλη Μαϊντουγκούρι το Σάββατο, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που έδωσε στη δημοσιότητα ο υπεύθυνος των υπηρεσιών υγείας της περιοχής.

Ένοπλοι που πιστεύεται ότι ανήκουν στην ισλαμιστική οργάνωση επιτέθηκαν στο Νταλόρι, χωριό το οποίο απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της πολιτείας Μπόρνο, στη βορειοανατολική Νιγηρία. Οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον των κατοίκων και στη συνέχεια πυρπόλησαν το χωριό.

«Συνολικά, 65 νεκροί μεταφέρθηκαν στο Ειδικό Νοσοκομείο, άλλοι 10 στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Μαϊντουγκούρι και 10 ακόμη ενταφιάστηκαν την Κυριακή στο κοινοτικό νεκροταφείο του Νταλόρι», είπε ο δρ. Χαρούνα Μσέλια, επίτροπος Υγείας της Μπόρνο.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment