PeristeriNews.gr
Ενδιαφέροντα

Νetflix: 5 σειρές που πρέπει να δεις στην καραντίνα (vid)


Δεκέμβριος… ο μήνας των Χριστουγέννων, της εορταστικής διάθεσης, και των στολισμών. Ο μήνας που τα λαμπάκια και οι αγιο-βασίληδες έχουν την τιμητική τους!

Φέτος αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι διαφορετικά, όπως πολύ καλά γνωρίζουμε, οπότε τι καλύτερο από το να χουχουλιάσετε στον καναπέ βλέποντας Netflix;

Dash και Lily

Είναι μια ολοκαίνουρια σειρά του Netflix και μάλιστα άκρως Χριστουγεννιάτικη. Tην περίοδο των Χριστουγέννων τολμήστε να ερωτευτείτε… Δύο άνθρωποι αντίθετοι μεταξύ τους ελκύονται αυτά τα Χριστούγεννα, καθώς ο κυνικός Dash και η «φωτεινή» Lily, ανταλλάσσουν μηνύματα και τολμούν. Τι ρόλο παίζει άραγε το κόκκινο σημειωματάριο;

https://www.youtube.com/watch?v=AmW5GO6btMM

The Liberator

Μια δραματική σειρά, όπου ένα διαφορετικό πλήρωμα στρατιωτών ragtag με αίσθημα ευθύνης και γενναιότητας γίνονται μερικοί από τους πιο ηρωϊκούς μαχητές της ευρωπαϊκής εισβολής κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου. Η σειρά μπορεί κάλλιστα να σε καθηλώσει, καθώς βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Blood of Zeus

Μια σειρά του Netflix που βρίσκεται εξίσου σε πολύ υψηλή θέση στις προτιμήσεις του κοινού.

Το Blood of Zeus (Το αίμα του Δία), η anime σειρά του Netflix, που κυκλοφόρησε στις 27 Οκτωβρίου και βασίζεται στην ελληνική μυθολογία και τους 12 θεούς του Ολύμπου, ανανεώθηκε για δεύτερη αλλά και τρίτη σεζόν.

Κεντρικός ήρωας είναι ο Ήρωνας, ο οποίος αποκαλύπτει ότι είναι νόθος γιος του Δία και ότι η μοίρα του κόσμου βρίσκεται στα χέρια του.

Δείτε τις υπόλοιπες στο WomanBlog.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αξεσουάρ και συσκευές που μας είναι απαραίτητα για λόγους υγείας

Peristeri News

Τρεις τρόποι για να ενισχύσω την αυτοεκτίμηση του παιδιού μου

Peristeri News

Περιστέρι: Διαδικτυακή διημερίδα για τη χρήση της τεχνολογίας στην εκπαίδευση

Peristeri News

Leave a Comment