PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέο περιστατικό με φόλα στο Περιστέρι – Καθαρίστηκε οικόπεδο


Ένα ακόμα περιστατικό με φόλα σε οικόπεδο στο Λόφο Αξιωματικών είχαμε τις προηγούμενες μέρες με εθελοντές να το καθαρίζουν.

Σύμφωνα με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης του διαμερισματικού συμβούλου, Κωνσταντίνου Λινάρδου, βρέθηκε σε οικόπεδο στη συμβολή των οδών Χρυσάνθου και Θυάμιδος ένα περίεργο υλικό(σκόνη) σε διάφορα σημεία περιμετρικά του χώρου.

Πρόκειται για άοσμο υλικό, το οποίο ενδεχομένως είχε εισπνεύσει γατάκι που ζούσε στην οδό Χρυσάνθου ενώ στο σημείο ζουν και άλλα αδέσποτα ζώα που σιτίζονται από τους γείτονες της περιοχής που βάζουν φαγητό και νερό σε μπολ στο συγκεκριμένο οικόπεδο.

Με τη βοήθεια του κ. Λινάρδου και φιλόζωων εθελοντών το οικόπεδο καθαρίστηκε όπως επίσης και τα μπολ με τις τροφές και το νερό για τα ζώα ώστε να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο μόλυνσής τους με φόλες.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται καθημερινά για τα ζώα δίνοντας χρόνο και χρήμα από το υστέρημα τους για να μπορούν να έχουν έστω τα απαραίτητα.

Δυστυχώς τα περιστατικά με φόλες σε σημεία της πόλης γίνονται ολοένα και πιο συχνά και προκαλούν ανησυχία αλλά επιδεικνύουν και την άμεση ανάγκη ενασχόλησης με το θέμα του Δήμου και των φορέων διαχείρισης των ζώων που σιτίζονται στους δρόμους.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Leave a Comment