PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νέο μακελειό στη Σερβία με οκτώ νεκρούς


Νέο μακελειό με νεαρό ένοπλο δράστη έγινε στη Σερβία μόλις μία ημέρα μετά την επίθεση στο σχολείο του Βελιγραδίου, που άφησε πίσω της 9 νεκρούς με δράστη τον 14χρονο Κόστα Κετσμνάνοβιτς.

Αυτή τη φορά ο δράστης είναι 21 ετών και ονομάζεται Ούρος Μπλάζιτς, ο οποίος πυροβόλησε πολλούς ανθρώπους στα χωριά Ντουμπόνα και Σέπσιν, 42 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, χρησιμοποιώντας αυτόματο όπλο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 21χρονος είναι γιος στρατιωτικού.

Η επίθεση έγινε στις 23:00 η ώρα Σερβίας την Πέμπτη (μεσάνυχτα για την Ελλάδα).

Συνελήφθη ο δράστης της ένοπλης επίθεσης

Στη σύλληψη του 21χρονου μακελάρη Ούρος Μπλάζιτς στη Σερβία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας.

Ο δράστης της νέας πολύνεκρης επίθεσης στη Σερβία συνελήφθη όχι μακριά από το Κραγκούγεβατς, όπως αναφέρει το RTS.

Αποτέλεσμα της νέας ένοπλης επίθεσης ήταν να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον δέκα άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι δεκαπέντε, σε μια χώρα που βρισκόταν ήδη σε κατάσταση σοκ, έπειτα από το μακελειό σε σχολείο του Βελιγραδίου προχθές Τετάρτη, με εννιά νεκρούς.

Ποιος είναι ο δράστης

Στα social media της Σερβίας έχουν δημοσιευτεί φωτογραφίες και βίντεο με τον 21χρονο δράστη της επίθεσης που είναι γιος στρατιωτικού.

Πώς ξεκίνησε το μακελειό

Χθες βράδυ, περίπου στις 23:00 η ώρα (μεσάνυχτα ώρα Ελλάδας) σε τρία χωριά, κοντά στη Μλαντένοβατς, περίπου 60 χιλιόμετρα νότια της σερβικής πρωτεύουσας, ο 21χρονος γιος στρατιωτικού, άνοιξε πυρ με αυτόματο τουφέκι μέσα από όχημα εν κινήσει προτού απομακρυνθεί αυξάνοντας ταχύτητα, σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση RTS και άλλα ΜΜΕ.

Ανάμεσα στα θύματα ήταν ο αστυνομικός Μίλαν Πάνιτς και η αδελφή του.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στη Γαλλία ο Σι Τζινπίνγκ

Peristeri News

Νετανιάχου: H Χαμάς παραμένει οχυρωμένη στις ακραίες θέσεις της

Peristeri News

Επανεξελέγη δήμαρχος στο Λονδίνο ο Σαντίκ Καν

Peristeri News

Leave a Comment