PeristeriNews.gr
Πολιτική

Νέο κόμμα ιδρύει ο Μιχαλολιάκος;


Η δήλωση – απάντηση του ιδρυτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου πως είναι έτοιμος να «εγκαταλείψει» τη Χρυσή Αυγή συγκλονίζει την πολιτική σκηνή.

Η δήλωση – απάντηση του ιδρυτή της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου πως είναι έτοιμος να «εγκαταλείψει» τη Χρυσή Αυγή συγκλονίζει την πολιτική σκηνή. Ο αρχηγός του κόμματος είναι έτοιμος να φτιάξει νέο κόμμα σε περίπτωση που τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!

«Τίποτε δεν μας εμποδίζει να ιδρύσουμε ένα νέο κόμμα και να γνωρίζουν ότι αυτό θα το έχουμε κάνει στον κατάλληλο χρόνο πριν μας θέσουν εκτός νόμου…» δήλωσε ο Νίκος Μιχαλολιάκος στο ethnikismos.net! Επίσης τόνισε ότι το μόνο που μπορεί να πετύχουν όσοι επιδιώκουν να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή είναι να διπλασιάσουν τα ποσοστά της.

Πρωτοβουλία ώστε να κηρυχθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή αναλαμβάνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται προσωπικά σε επαφή και με άλλους συνταγματολόγους, ώστε να εξευρεθεί και να οριστικοποιηθεί η φόρμουλα της πρότασής του.

Το στίγμα των προθέσεών του, μάλιστα, έδωσε χθες, μιλώντας σε κομματική σύσκεψη και λέγοντας τα εξής: «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα οξύτατο φαινόμενο ρατσιστικής, φασιστικής, ξενοφοβικής βίας. Έχουμε στη Βουλή ένα αντισυνταγματικό κόμμα που είναι η Χρυσή Αυγή, ναζιστικό, φιλοχουντικό, προκλητικό. Εδώ η Δημοκρατία είναι αντιμέτωπη με τον πυρήνα της. Γιατί είναι ανεκτική και γενναιόδωρη η Δημοκρατία, αλλά πρέπει και να αμύνεται. Κι όταν έχεις απέναντί σου ένα αντισυνταγματικό κόμμα, πρέπει να βρεις τρόπους να αντιμετωπίσεις το φαινόμενο αυτό».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment