PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέο επεισόδιο κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ


Ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, όπου έδιναν συνέντευξη τέσσερις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα Kozan.gr, αγρότες προσπάθησαν να μπουν στο κτήριο και εμποδίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Τι λένε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για τις αποδοκιμασίες

Για τις αποδοκιμασίες που δέχτηκε από αγρότες στον Έβρο, μίλησε η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ του Έβρου, Αναστασία Γκαρά μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η κ. Γκαρά υποστήριξε ότι εκτός από το επεισόδιο με τις αποδοκιμασίες στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης, για αρκετή ώρα συνομίλησε με τους αγρότες και άκουσε τα προβλήματά τους.

«Κάθε κινητοποίηση έχει πολιτικά κίνητρα και πολιτικά χαρακτηριστικα. Αν από κάποιους αξιοποιούνται και χρησιμοποιούνται με μικροκομματικά συμφέροντα και μικροκομματική λογική αυτό ας το εξετάσουν οι ίδιοι» σημείωσε η κ. Γκαρά.

Για τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε μαζί με την συνάφελφό του Νατάσα Γκαρά από αγρότες στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, μίλησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος.

“Ήταν από μέρες παρατεταγμένα αγροτικά μηχανήματα στην είσοδο της πόλης. Όταν κατεβήκαν μας είπαν ότι έχουν μπλοκάρει το αεροδρόμιο μια ομάδα αγροτών. Πήγαμε στο γραφείο του αερολιμενάρχη και είπαμε αν είναι δυνατόν να έρθει μια αντιπροσωπεία να συζητήσουμε. Έγινε αυτή η κίνηση, ήρθαν πέντε αγρότες στο γραφείο του υπεύθυνου του αεροδρομίου. Το βασικό τους αίτημα ήταν να μην ψηφίσουμε το νομοσχέδιο” είπε στο Mega ο κ. Ρίζος.

Υπάρχει φόβος και ο φόβος είναι πάντα κακός σύμβουλος, τόνισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ενώ ερωτηθείς εάν υπήρχαν στελέχη της Χρυσής Αυγής ανάμεσα στα άτομα που τους απέκλεισαν στο αεροδρόμιο είπε:

“Δεν θα κάνω τον χωροφύλακα ούτε τον Σέρλοκ Χολμς. Εγώ εκτιμώ πολιτικά ότι αυτές οι κινήσεις δεν βοηθούν τις κινητοποιήσεις των αγροτών, στην προώθηση και την τύχη των αιτημάτων”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα

Peristeri News

Πότε λήγουν οι παλιές ταυτότητες

Peristeri News

Leave a Comment