PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος»


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος», ξεκίνα τη θητεία του με ένα πλαίσιο δράσεων μέσα στον κοινωνικό ιστό του Δήμου Περιστερίου.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος», ξεκίνα τη θητεία του με ένα πλαίσιο δράσεων μέσα στον κοινωνικό ιστό του Δήμου Περιστερίου, στον οποίο «Η ΗΠΕΙΡΟΣ» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Αξίες όπως αυτές του κοινωνικού εθελοντισμού, της υπευθυνότητας, της εμπιστοσύνης, της ενεργής συνεργασίας με θεσμικούς και πολιτιστικούς φορείς της πολιτείας αλλά και των πολιτών, αποτελούν παραδείγματα και αφετηρία δράσης για την Ένωση Ηπειρωτών Περιστερίου «Ο Πύρρος».

Οι πολιτιστικές δράσεις για το τρέχον έτος θα είναι μια σειρά εκδηλώσεων με τίτλο «1912-2013, ένας αιώνας με άρωμα Ελλάδος – Ελεύθερη Ήπειρος». Θα είναι ένα επίκαιρο πρόγραμμα απόδοσης τιμής στους απανταχού Ηπειρώτες, με χορό, μουσική, εικαστικά, λογοτεχνία, ιστορικά δρώμενα, μαρτυρίες ζωής και αυθεντική ελληνική παράδοση, αξίες και ιδανικά των Ηπειρωτών. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων αυτών, το ετήσιο θερινό χοροστάσι που προγραμματίζεται να υλοποιηθεί τον Ιούνιο 2012, θα αποτελέσει την πρώτη πολιτιστική αντάμωση με Ηπειρωτική παραδοσιακή μουσική.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβούλιου που πρόεκυψε από τις αρχαιρεσίες του Απριλίου 2012 είναι:

Γκούντας Κωνσταντίνος – Πρόεδρος, Κόντης Ζήκος – Α’ Αντιπρόεδρος, Μπάος Βασίλειος – Β’ Αντιπρόεδρος, Ανδρεάδης Σάββας – Γενικός Γραμματέας, Τσατσούλης Νικόλαος – Ταμίας, Αθανάσιος Σταμάτης – Ειδικός Γραμματέας, Ζηκόπουλος Διονύσιος – Έφορος Πολιτιστικών και Δημοσίων Σχέσεων, Τσίμα-Τασούλα Εύη – Έφορος Εντευκτηρίου και Χορευτικού, Γαλάζιος Παύλος – Υπεύθυνος Τύπου, Δρούγκας Φώτιος – Υπεύθυνος Νεολαίας και Άθλησης, Βασιλικώστα Μαρία – Υπεύθυνη Επικοινωνίας με Πολιτιστικούς Συλλόγους.

Στα Γραφεία της Ένωσης Ηπειρωτών Περιστερίου, Νέδοντος 11 και Αλίκης, κάθε Δευτέρα – Παρασκευή και Κυριακή, διδάσκονται από το 2009, Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί για όλες τις ηλικίες. Επικοινωνία με την Έφορο του Χορευτικού, κα Εύη Τασούλα στο τηλέφωνο 6936-877096.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment