PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Νέο μπλόκο του Ατρόμητου στο Περιστέρι αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό


Μετά τη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό(3-2) στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έστησε μπλόκο και στον Ολυμπιακό παίρνοντας την λευκή ισοπαλία στη 15η αγωνιστική της Super League.

Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία των παικτών του Ίλιτς οδήγησαν τον Ολυμπιακό σε μια ανούσια κατοχή μπάλας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού.

Στις καλύτερες στιγμές του αγώνα η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι αρχικά σε φάση του Ατρόμητου στο 52′ με τον Βαλένσια, όπως και οι φιλοξενούμενοι με τον Ροντινέι στο 59′ και τον Ρέτσο στο 75′.

Το ματς

Από τα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που είχε την κατοχή της μπάλας. Μόλις στο 5ο λεπτό ο Ποντένσε πήρε την μπάλα δεξιά της περιοχής, έκανε το γύρισμα, σούταρε, η μπάλα χτύπησε σε σώματα και η άμυνα των γηπεδούχων καθάρισε. Στο 14′ οι ερυθρόλευκοι απείλησαν ξανά με κεφαλιά του Μπρίνιτς, όμως δεν βρήκε στόχο.

Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να έχει την κατοχή, να κυκλοφορεί και να προσπαθεί να βρει το ρήγμα στην άμυνα του Ατρομήτου από τις πτέρυγες. Στο 25′ ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Η καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο πρώτο μέρος καταγράφηκε στο 27′ με άστοχη κεφαλιά του Γιουμπιτάνα.

Στο 48′ ο Γιόβετιτς απείλησε με σουτ εκτός περιοχής. Οι Περιστεριώτες είχαν μεγάλη ευκαιρία για γκολ στο 53′. Ο Γιουμπιτάνα έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Βαλένσια σούταρε από κοντά, ο Πασχαλάκης βρήκε την μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή, όμως εξακολουθούσε να δυσκολεύεται να βρει λύση μπροστά από την άμυνα του Ατρομήτου. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τελικές με τον Γιόβετιτς στο 58′ και στο 60′ και τον Ροντινέι να βρίσκει το δοκάρι, έπειτα από σέντρα-σουτ από τα δεξιά, με τον Τσιντώτα ωστόσο να έχει τον απόλυτο έλεγχο.

Στο 69′ ο Γιόβετιτς έκανε την κάθετη πάσα στον Ελ Κααμπί, ο οποίος σούταρε από δύσκολη γωνία αριστερά της περιοχής, αλλά απέκρουσε ο Τσιντώτας. Ο Ολυμπιακός είχε νέο δοκάρι στο 75ο λεπτό, με την κεφαλιά του Ρέτσου μετά από εκτέλεση κόρνερ να σταματάει στην οριζόντια δοκό.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν στο ίδιο τέμπο. Είχαν την μπάλα, κυκλοφορούσαν και προσπαθούσαν να βρουν το ρήγμα. Στο 79′ ο Ποντένσε πήρε την κατοχή, πάτησε στην περιοχή, όμως δεν μπόρεσε να βρει στόχο. Ο Πορτογάλος είχα νέα ευκαιρία στο 84′, αλλά ξανά η μπάλα έφυγε άουτ. Μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει λύση, ο Ατρόμητος άντεξε και το 0-0 έμεινε έως το φινάλε.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ίλιτς): Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Kεσχρίντα, Κουέν (85′ Κιβρακίδης), Ιμερέκοβ, Έρλινγκμαρκ, Γκονζάλες (68′ Φριντζόνσον), Βαλένσια (76′ Βέργος), Γιουμπιτάνα (68′ Ρομπάιγ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε, Καρβάλιο, Ποντένσε, Μπρίνιτς (46′ Γιόβετιτς), Μασούρας, Ελ Κααμπί.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Απογοητευτικός και πάλι ο Ατρόμητος στο Περιστέρι ηττήθηκε από τον Άρη

Peristeri News

Leave a Comment