Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νεκρός ο αρχηγός του ISIS σύμφωνα με τη συριακή τηλεόραση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η συριακή τηλεόραση μετέδωσε πως ο αρχηγός του Ισλαμικού Κράτους, Abu Bakr al-Baghdadi, είναι νεκρός μετά από επιδρομή κυβερνητικών αεροσκαφών στη Ράκα, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ωστόσο, και άλλες φορές κατά το παρελθόν διεθνή μέσα μετέδωσαν ανακριβώς πως ο αρχηγός των ακραίων ισλαμιστών είναι νεκρός.

Το Raqqa24, από την πλευρά του, επιβεβαίωσε την επιδρομή στη Ράκα που προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον επτά ανθρώπων, αν και δεν ανέφερε ότι μεταξύ αυτών βρίσκεται και ο al-Baghdadi.

Ο κήρυκας του μίσους, που έχει επικηρυχθεί με 25 εκατ. δολάρια, κρυβόταν στην έρημο έξω από τη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ.

Αλλά οι μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν ότι δραπέτευσε από την πόλη όταν ο ιρακινός στρατός την ανακατέλαβε.

Πιστεύεται, επίσης, πως προσπάθησε να φτάσει στη Ράκα, το προπύργιο των τζιχαντιστών.

Υπενθυμίζεται πως τον Ιανουάριο είχε διαρρεύσει πως ο αρχηγός του ISIS είχε τραυματιστεί σοβαρά σε αεροπορικές επιδρομές στο βόρειο Ιράκ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί κερδίζουν Βουλή και Γερουσία

Peristerinews.gr Newsroom

Στις κάλπες οι Αμερικανοί για τις ενδιάμεσες εκλογές

Peristerinews.gr Newsroom

Ιλιάνα Γιότοβα: Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Βουλγαρίας

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment