PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρός ένας διαδηλωτής στο Σύνταγμα


Νεκρός από ανακοπή καρδιάς είναι ένας 53χρονος οικοδόμος, ο οποίος είχε μεταφερθει νωρίτερα στον Ευαγγελισμό από το Σύνταγμα.

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς είναι ένας 53χρονος οικοδόμος ο οποίος είχε μεταφερθει νωρίτερα στον Ευαγγελισμό από το Σύνταγμα. Κυβερνητικές πηγές αναφέρουν ότι ο άτυχος άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ βρισκόταν στη διαδήλωση και μεταφέρθηκε αρχικά στην Αίγλη του Ζαππείου για τις πρώτες βοήθειες.Στη συνέχεια, στον Ευαγγελισμό όπου κατέληξε από παθολογικά αίτια.Μάλιστα οι ίδιες κυβερνητικές πηγές λένε ότι ο 53χρονος δεν είχε τραυματιστεί στα επεισόδια.Ο νεκρός ήταν γενικός γραμματέας του Συνδέσμου Οικοδόμων του ΠΑΜΕ στον Βύρωνα.

Νωρίτερα έγιναν σφοδρές συμπλοκές στο Σύνταγμα. Κουκουλοφόροι πέταξαν πέτρες εναντίον διαδηλωτών με αποτέλεσμα μια μεγάλη ομάδα στελεχών του ΠΑΜΕ αλλά και μεμονωμένων πολιτών να αντεπιτεθεί και να τους κυνηγήσει προς την κάτω πλευρά του Συντάγματος.

Στη συνέχεια, οι κουκουλοφόροι αντεπιτέθηκαν και οι οδομαχίες γενικεύθηκαν περιμετρικά της Πλατείας Συντάγματος. Σε κάποιο σημείο, κουκουλοφόροι τραβούσαν μέλος του ΠΑΜΕ και το χτυπούσαν ομαδικά, με αντίστοιχες σποραδικές επιθέσεις και αντεπιθέσεις από τους διαδηλωτές του ΠΑΜΕ. Και οι μεν και οι δε φορούσαν κράνη και κρατούσαν καδρόνια. Οι εικόνες προκαλούσαν ανατριχίλες με πετροπόλεμο εκατέρωθεν. Τα μέλη του ΚΚΕ, συγκεκριμένα ο κ. Χαλβατζής, μίλησε για προβοκάτορες ενώ υπάρχουν -ανεπιβεβαίωτες- αναφορές ότι τα μέλη του ΠΑΜΕ έπιασαν και παρέδωσαν κουκουλοφόρους στην Αστυνομία.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν πληροφορίες για έναν πολύ σοβαρά τραυματία κατά τις συμπλοκές ΠΑΜΕ-κουκουλοφόρων. Οι διασώστες του Ερυθρού Σταυρού αναφέρουν ότι ο τραυματίας έχει σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και κάνουν έκκληση για να περάσει το ΕΚΑΒ να τον παραλάβει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment