PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νεκρός αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη μετά από μαχαίρωμα σε μπαρ


Ένα ακόμη αιματηρό περιστατικό με θύμα αστυνομικό, μόλις 32 ετών, που μαχαιρώθηκε θανάσιμα τα ξημερώματα της Πέμπτης, 28 Δεκεμβρίου, σε νυχτερινό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ήταν παρόν σε μπαρ της Θεσσαλονίκης, όταν επιχείρησε να κάνει παρατήρηση σε έναν θαμώνα, νορβηγικής καταγωγής, που δημιουργούσε προβλήματα εντός του μαγαζιού.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ υπήρξε ένα φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον δράστη και τον κουμπάρο του αστυνομικού. Όταν ο 32χρονος επιχείρησε να τους χωρίσει, ο 44χρονος έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε θανάσιμα. ο άτυχος αστυνομικός έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ τραύματα φέρει και ο κουμπάρος του.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν και λίγο αργότερα ο Νορβηγός συνελήφθη σε κατάσταση μέθης και ανακρίνεται.

Οι Αρχές συλλέγουν πληροφορίες από τους υπόλοιπους θαμώνες που έζησαν από κοντά το αιματηρό επεισόδιο. Ο 32χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment