Κοινωνία

Νεκρή τελικά αγνοουμένη γυναίκα που εξαφανίστηκε στο Περιστέρι

Άδοξο τέλος φαίνεται να είχε η υπόθεση εξαφάνισης της 47χρονης γυναίκας που το τελευταίο διάστημα έμενε στο Περιστέρι.

Τελικά όπως έγινε γνωστό η Νεκταρία Φραγκουλατζή, η υπόθεση της οποίας είχε απασχολήσει και την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, μεταφέρθηκε νεκρή από την περιοχή όπου δηλώθηκε η εξαφάνιση τη σε νοσοκομείο.

Η πληροφορία ερευνήθηκε από την Κοινωνική Υπηρεσία του SILVER ALERT και την ομάδα της Αγγελικής Νικολούλη και διασταυρώθηκε ότι πρόκειται για την αναζητούμενη γυναίκα, που βρισκόταν από εκείνη την ημέρα στο νεκροτομείο του νοσοκομείου, ως αγνώστων στοιχείων…

Η  47χρονη, είχε εξαφανισθεί την 18/02/2020, από το σπίτι της αδελφής της όπου φιλοξενούνταν για λίγες ημέρες, στο Περιστέρι, Αττικής, όταν βγήκε για μια βόλτα και δεν επέστρεφε.

Έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων με στόχο την ανεύρεσή της.

Πολίτης, επικοινώνησε χθες Τετάρτη με τη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ, συνεργάτη του SILVER ALERT, και έδωσε την πληροφορία ότι το πρωί της 19/02/2020, άγνωστη γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή από την περιοχή της εξαφάνισης, σε νοσοκομείο.

Related posts

Ένωση Γονέων Περιστερίου: Ενάντια στον πλειστηριασμό κατοικίας στο Περιστέρι

Peristeri News

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Κωνσταντίνος Χατζηλάκος: Απεβίωσε ο τελευταίος «αετός της Ερήμου»

Peristeri News

Leave a Comment