PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέες διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι την πιο καυτή μέρα της βδομάδας


Τελειωμό δεν έχουν οι διακοπές ρεύματος στο Περιστέρι χωρίς να υπάρχει ενημέρωση για προγραμματισμένες εργασίες από τη ΔΕΔΔΗΕ.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, που έχει χαρακτηριστεί από πολλούς μετεωρολόγους ως η πιο ζεστή μέρα, παρατηρούνται συνεχείς διακοπές ρεύματος σε αρκετές περιοχές της πόλης.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει υπάρξει υπερφόρτωση του δικτύου λόγω της μεγάλης χρήσης κλιματιστικών κάτι βέβαια που δεν επιβεβαιώνεται από την ΔΕΔΔΗΕ.

Πάντως οι πολίτες του Περιστερίου είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι για την καθημερινή πλέον αρνητική πραγματικότητα με τις διακοπές ρεύματος.

Ειδικά όταν αυτές γίνονται τις μεσημεριανές ώρες όπου η θερμοκρασία ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου και κάνει την κατάσταση σε σπίτια και καταστήματα ανυπόφορη.

Από τις διακοπές ρεύματος πέρα από τις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται στους εσωτερικούς χώρους δημιουργούνται και άλλα προβλήματα ιδιαίτερα με την αδυναμία τέλεσης συναλλαγών στα καταστήματα (αδύνατη λειτουργία POS χωρίς Internet) αλλά και την πρόκληση βλαβών σε συσκευές.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Πένθιμα θα ηχήσουν αύριο οι καμπάνες στις εκκλησίες για τα Τέμπη

Peristeri News

Τι θα γίνει με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Τετάρτη 28/2

Peristeri News

Πώς θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία

Peristeri News

Leave a Comment