Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νέες απειλές Ερντογάν προς Μητσοτάκη



Στις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Κογκρέσο των ΗΠΑ επανήλθε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε δημοσιογράφους καθώς επέστρεφε από το ταξίδι του στο Αζερμπαϊτζάν.

Όπως αναφέρει η Yeni Safak, «o Μητσοτάκης δεν είναι πλέον συνομιλητής μου. Γιατί; Αντιμετωπίζω ανθρώπους που ασκούν πολιτική με σωστό τρόπο. Θα μου μιλήσεις, θα φάμε, θα πούμε, «ας μην βάλουμε τρίτες χώρες ή πρόσωπα ανάμεσά μας», θα το υποσχεθείς. Θα περάσουν 15 μέρες μετά, θα πας στις ΗΠΑ, θα μιλήσεις κατά της Τουρκίας στο αμερικανικό Κογκρέσο. Τι είναι αυτό; Για το χειροκρότημα πήγε εκεί. Συγγνώμη. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα με αυτούς», τόνισε ο Τούρκος πρόεδρος.

«Yπάρχει μόνο ένα πράγμα να κάνουμε. Είμαστε φίλοι με αυτούς που είναι φίλοι μαζί μας, αλλά πρέπει να ξέρουν καλά πως θα κάνουμε ό, τι χρειάζεται με αυτούς που μας βλέπουν ως εχθρό», υπογράμμισε ο Τούρκος πρόεδρος.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Ψήνεται το Ιράκ: Στους 49 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία

Peristeri News

Νετανιάχου: Ολόκληρη η Λωρίδα της Γάζας θα τεθεί υπό τον έλεγχο του ισραηλινού στρατού

Peristeri News

Το κοινοβούλιο του Ιράν ενέκρινε τη στρατηγική συμφωνία με τη Ρωσία

Peristeri News

Leave a Comment