PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νεαρός σχιζοφρενής αποκεφάλισε τη μητέρα του με τσεκούρι στις ΗΠΑ


Αμερικανός 23 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί ως πάσχων από σχιζοφρένεια, αποκεφάλισε τη μητέρα του με τσεκούρι στη Φλόριντα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς θεωρούσε ότι τον ενοχλούσε.

Αμερικανός 23 ετών, ο οποίος είχε διαγνωστεί ως πάσχων από σχιζοφρένεια, αποκεφάλισε τη μητέρα του με τσεκούρι στη Φλόριντα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, καθώς θεωρούσε ότι τον ενοχλούσε, ανακοίνωσαν οι αμερικανικές αρχές.

Ο Κρίστιαν Χοσέ Γκόμες συνελήφθη και σε βάρος του απαγγέλθηκε η κατηγορία της ανθρωποκτονίας, μετά την ομολογία του ότι σκότωσε την μητέρα του Μαρία Σουάρες-Κασάνι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του σερίφη της κομητείας Πινέλας, Μπομπ Γκουαλτιέρι.

Η αστυνομία της πόλης ‘Ολντσμαρ πήγε στο σπίτι της μητέρας ύστερα από τηλεφώνημα που δέχθηκε από συγγενή ο οποίος ανέφερε ότι η Γκόμες είχε αποκεφαλιστεί.

Ο δολοφόνος άφησε το πτώμα κοντά στους κάδους απορριμμάτων του σπιτιού και διέφυγε με μοτοσικλέτα πριν συλληφθεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Σύμφωνα με μέσα ενημέρωσης, ο Κρίστιαν Χοσέ Γκόμες είχε διαγνωστεί ως σχιζοφρενής πριν διαπράξει τον φόνο.

Ο κ. Γκουλτιέρι δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο WFLA ότι ο νεαρός σκότωσε τη μητέρα του γιατί είχε βαρεθεί να του ζητεί να πάει να τακτοποιήσει κιβώτια στη σοφίτα. «Ήταν θυμωμένος μαζί της, δύο ημέρες προετοίμαζε τη δολοφονία της», διευκρίνισε ο σερίφης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κένυα: Τουλάχιστον 188 πέθαναν σε πλημμύρες από τον Μάρτιο

Peristeri News

Επίθεση με σπαθί στο μετρό του Λονδίνου

Peristeri News

Σκωτία: Παραιτήθηκε ο πρωθυπουργός Χάμζα Γιούσαφ

Peristeri News

Leave a Comment