PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα τροπή στην υπόθεση του ποδοσφαιριστή Μαγκουάιρ


Νέα τροπή λαμβάνει η υπόθεση του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ μετά την επεισοδιακή σύλληψή του στο νησί της Μυκόνου την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα The Sun, όλα φέρονται να ξεκίνησαν όταν μία παρέα Αλβανών πλησίασε τη αδελφή του ποδοσφαιριστή σε γνωστό μπαρ της Μυκόνου.

Ένας εξ αυτών -τον οποίο μάρτυρες περιγράφουν ως τύπο “γκάνγκστερ”- άρχισε να μιλάει στη Νταίζυ. Όταν εκείνη τον απέρριψε, της επιτέθηκε και την τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι.

Εκείνη άρχισε να αιμορραγεί και λιποθύμησε. Τότε επενέβη ο αδερφός της και η κατάσταση πήρε έντονη τροπή.

Ο άσος της Μάντσεστερ κατά την απολογία του στον ανακριτή της Σύρου, δήλωσε ότι το επεισόδιο ξυλοδαρμού προκλήθηκε μετά από επίθεση που δέχτηκε η αδερφή του, η οποία τον ώθησε να αναζητήσει τους δράστες και να ζητήσει τον λόγο.

Η 20χρονη βρίσκεται πλέον στην Αγγλία, στο σπίτι της οικογένειάς της στο χωριό Mosborough κοντά στο Σέφιλντ.

Ελεύθερος μετά την απολογία του στη Σύρο

Ο Μαγκουάιρ αφέθηκε ελεύθερος το μεσημέρι του Σαββάτου, αφού πρώτα του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση σε βάρος αστυνομικών τα ξημερώματα της Παρασκευής στη Μύκονο.

Ο 27χρονος αμυντικός μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό πλημμελήματος παραπέμφθηκε στο Τριμελές Πλημμελιοδικείο Σύρου με την αυτόφωρη διαδικασία. Η δίκη του, όμως, καθώς και των δύο άλλων κατηγορουμένων, αναβλήθηκε για σήμερα, Τρίτη, όπου μπορούν να εκπροσωπηθούν από τους συνηγόρους τους.

Πληροφορίες του τοπικού τύπου, αναφέρουν ότι ο Μαγκουάιρ φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα.

Ο άσος της Μάντσεστερ και δύο μέλη της παρέας του, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, αρχικά χτύπησαν και έβρισαν έναν αστυνομικό.

Στη συνέχεια αντιστάθηκαν και χτύπησαν άλλους τρεις ένστολους όταν οδηγήθηκαν στο ΑΤ Μυκόνου, ενώ ένας από τους τρεις επιχείρησε να «λαδώσει» για να μην προχωρήσει η διαδικασία σε βάρος του.

Βίντεο από το επεισόδιο ξυλοδαρμού στη Μύκονο

Βίντεο στο οποίο φέρεται να απεικονίζεται ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Χάρι Μαγκουάιρ κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Σε αυτό, σύμφωνα με τοπικό μέσο, φαίνεται ο ποδοσφαιριστής να εμπλέκεται σε ξυλοδαρμό με την παρέα του και άλλους τουρίστες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment