PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε Δημαρχείο Περιστερίου και Ξυλοτεχνεία


Το τρίτο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού φαίνεται να έχει χτυπήσει και τον Δήμο Περιστερίου αφού μέχρι στιγμής συνολικά έξι εργαζόμενοι είναι θετικοί στον ιό.

Τις προηγούμενες μέρες τέθηκε σε καραντίνα η υπηρεσία Δημοτολογίου του Δήμου Περιστερίου έπειτα από την εμφάνιση θετικού test ενώ σε καραντίνα έχουν τεθεί και άλλοι εργαζόμενοι διαφορετικών υπηρεσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από το θετικό κρούσμα στο Δημοτολόγιο έχουν εντοπιστεί ακόμα τρία κρούσματα σε άλλες υπηρεσίες του Δημαρχείου με τους ιθύνοντες της Διοίκησης να έχουν εφαρμόσει όσα αναφέρει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ σε τέτοιες περιπτώσεις.

Εκτός από τους θετικούς στον κορωνοϊό εργαζόμενους στο Δημαρχείο, ακόμα δυο θετικά δείγματα έχουν εντοπιστεί και στο κτίριο της Ξυλοτεχνείας και συγκεκριμένα στις τεχνικές υπηρεσίες.

Από τις πρώτες πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές οι εργαζόμενοι δεν αντιμετωπίζουν βαριά συμπτώματα και βρίσκονται στο σπίτι τους.

Μάλιστα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού εργαζόμενοι που εμφανίζουν συμπτώματα χωρίς να έχουν θετικό test παίρνουν άδεια από την υπηρεσία τους μέχρι να είναι σίγουρο ότι δεν έχουν νοσήσει.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Τοποθετήσεις στα δημοτικά συμβούλια του Φεβρουαρίου

Peristeri News

Η Κατερίνα Τσερούλα νέα πρόεδρος στο Κέντρο Πρόληψης «Οδοιπορικό»

Peristeri News

Δύο συνεδριάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (7η και 8η)

Peristeri News

Leave a Comment