PeristeriNews.gr
Διεθνή

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για τον Πιστόριους


Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της δολοφονίας της Ρίβα Στέενκαμπ, συντρόφου του νοτιοαφρικανού παραολυμπιονίκη Όσκαρ Πιστόριους, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, δυσχεραίνοντας τη θέση του αθλητή.

Ειδικότερα, ένα νέο βιβλίο, που περιλαμβάνει αποκαλύψεις για την υπόθεση, αποκαλύπτει ότι ο Πιστόριους έντυσε το γυμνό κορμί της κοπέλας, αφού πρώτα την πυροβόλησε.

Σύμφωνα με δύο ιατροδικαστές, που εξέτασαν τα αποδεικτικά στοιχεία και διεξήγαγαν έρευνες για ένα χρόνο, το μπλουζάκι που φορούσε η Ρίβα όταν την βρήκε η αστυνομία στον τόπο του εγκλήματος, δεν έχει πάνω του οπές, που να ταιριάζουν με τα τραύματα από τις σφαίρες.

Στο μπλουζάκι δε εντοπίστηκε ελάχιστο αίμα.

Όπως υποστηρίζουν οι συγγραφείς του βιβλίου, τα στοιχεία αποτελούν αποδείξεις ότι η Ρίβα ήταν γυμνή τη στιγμή που την πυροβόλησε ο Πιστόριους και ότι ο δράστης την έντυσε προτού καλέσει την αστυνομία.

Ο παραολυμπιονίκης, κατά τη διάρκεια της δίκης του, είχε ισχυριστεί ότι κατά λάθος σκότωσε την κοπέλα και ότι με το ρόπαλο του κρίκετ χτύπησε μόνο την πόρτα του μπάνιου.

Οι συγγραφείς απορρίπτουν τους ισχυρισμούς με βάση τα τραύματα της κοπέλας.

Η νοτιοαφρικανική μετέθεσε για τις 13-17 Ιουνίου τη διαδικασία προσδιορισμού της ποινής που θα επιβληθεί στον Οσκαρ Πιστόριους, ο οποίος κρίθηκε τον Δεκέμβριο ένοχος για φόνο της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ και βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κατάληψη πέντε συνοριακών χωριών της Ουκρανίας από τη Ρωσία

Peristeri News

Αργεντινή: Δεύτερη γενική απεργία ενάντια στην πολιτική του προέδρου Μιλέι

Peristeri News

Αλλαγή πολιτικού σκηνικού στα Σκόπια

Peristeri News

Leave a Comment