• Πέμπτη, 13 Μαΐου, 2021

Νέα στοιχεία για την απαγωγή του επιχειρηματία στον Πειραιά

Peristeri News
Peristeri News
Δεκ27/ 2018

Συνεχίζεται το θρίλερ με την απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία στην περιοχή του Πειραιά, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση των δραστών και τον εντοπισμό του απαχθέντος.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην ακτή Θεμιστοκλέους, στις 8.30 το πρωί της Πέμπτης. Τέσσερις άνδρες, οι οποίοι φέρεται να φορούσαν μπλούζες των ΕΚΑΜ, άρπαξαν τον 50χρονο και τον έβαλαν με τη βία σ’ ένα σκούρο Ι.Χ. αυτοκίνητο, μάρκας Volkswagen.

Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη ενός αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας.

Ο επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν έχουν ζητηθεί λύτρα.

Συγγενικό πρόσωπο του 50χρονου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», δήλωσε άγνοια για τα κίνητρα της απαγωγής», ενώ περιέγραψε τη σκηνή ως εξής:

«Όπως κάθε μέρα πήγαινε στη δουλειά του. Τον έπιασαν χειροπόδαρα, τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Τον πήραν σηκωτό, δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Έγινε ξαφνικά γιορτινές μέρες που ο άλλος είναι ανύποπτος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: «Απ’ ό,τι ξέρω δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα. Είχαμε μιλήσει την προηγούμενη μέρα. Η απαγωγή έγινε έξω από το σπίτι του».

Τόνισε δε, ότι οι δράστες «έχει ακουστεί πως φορούσαν μπλούζες των ΕΚΑΜ. «Ήταν μ’ ένα μπλε αυτοκίνητο σαν βανάκι. Θα φανεί τι κρύβεται πίσω από την απαγωγή. Περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις» κατέληξε, εκφράζοντας την αγωνία του.