PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα Σμύρνη: Αναζητείται ο δράστης της επίθεσης


Τη στιγμή που ο δράστης της χθεσινής επίθεσης στη Νέα Σμύρνη, που άφησε δύο νεκρούς, ανοίγει πυρ κατά των θαμώνων της καφετέριας στην περιοχή, την ώρα που ήταν γεμάτη από κόσμο, έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας.

Η Ελληνική Αστυνομία αναζητώντας απαντήσεις στο ποινικό παρελθόν των δύο θυμάτων, αποδίδει την επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις της νύχτας και έχει ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος λίγο μετά τις 21:00 χθες το βράδυ, φορώντας χειρουργική μάσκα, εισέβαλε σε εξωτερικό χώρο καφέ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, προσέγγισε ένα τραπέζι στο οποίο καθόντουσαν δύο άνδρες και ξεκίνησε να πυροβολεί εναντίον τους, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τέσσερις με πέντε πυροβολισμούς. Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Από την επίθεση, έπεσε νεκρός ένας άνδρας, ενώ τραυματίστηκε πολύ σοβαρά ο δεύτερος ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο λίγη ώρα αργότερα. Τα θύματα είναι αλβανικής καταγωγής και ηλικίας 41 και 44 ετών.

Στην επίθεση τραυματίστηκε επίσης μία κοπέλα που βρισκόταν στο καφέ εκείνη την ώρα και δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση καθώς δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιά, με την κατάσταση της υγείας της να μην εκφράζει ωστόσο ανησυχία.

Επιπλέον, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η ευρύτερη περιοχή αποκλείστηκε. Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στη διάθεσή τους το βίντεο από την επίθεση και συλλέγουν υλικό από άλλες κάμερες ασφαλείας καθώς η περιοχή έχει πάρα πολλά μαγαζιά και επιχειρούν να ταυτοποιήσουν και να συλλάβουν τον δράστη, ο οποίος- αναφέρει η ΕΡΤ- δεν αποκλείεται να είχε συνεργό κατά την προσπάθεια διαφυγής του.

Η υπόθεση φαίνεται ότι έχει «άρωμα νύχτας», καθώς τουλάχιστον ένα από τα δύο θύματα έχει ποινικό παρελθόν, για υποθέσεις ναρκωτικών και άλλες υποθέσεις σχετικές με τη νύχτα, και σε αυτό ακριβώς στρέφονται οι έρευνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Στον εισαγγελέα ο δράστης της επίθεσης στην Ερμού – Στη ΜΕΘ η 22χρονη

Peristeri News

Πόλεμος συμμοριών από Σερβία και Μαυροβούνιο στην Ελλάδα

Peristeri News

Leave a Comment