PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Νέα πρόστιμα σε καταστήματα εστίασης μετά από ελέγχους


Λουκέτο για επτά ημέρες μπήκε σε τρία καταστήματα εστίασης στη νότια και την ανατολική Αττική έπειτα από σχετικούς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν από τη ΔΙΜΕΑ για την τήρηση των νέων μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.

Οι έλεγχοι έγιναν από τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου (ΔΙΜΕΑ) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων μεταμεσονύκτιες ώρες την Παρασκευή και το Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή λειτουργίας σε 3 από αυτά για παραβίαση μέτρων κατά της Covid-19.

Κυνηγητό σε όλη τη χώρα για πάρτι και τσουχτερά πρόστιμα

Ασταμάτητα είναι τα κορωνοπάρτι παρά το κυνηγητό των Αρχών προκειμένου η μετάλλαξη Δέλτα να ανακοπεί.

Εικόνες από μεγάλες συναθροίσεις ατόμων σε όλη τη χώρα δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια πάντως, ενώ οι επιχειρηματίες απειλούνται με πρόστιμα και λουκέτα, ακόμα και αναδρομικά… για βίντεο που θα αναρτηθούν στα social media και δείχνουν παράβαση των μέτρων.

Σύμφωνα με το MEGA σε πολλά μπαρ, παρά τα μέτρα όλοι οι πελάτες είναι όρθιοι και χορεύουν αγκαλιά και στην Αθήνα αλλά και σε νησιά.

Στη Μύκονο πάρτι ξεκίνησε σε beach club και στη συνέχεια… prive σε βίλα. Στην Πάτρα επέμβαση της αστυνομίας έδωσε τέλος σε πάρτι στην παραλία πριν καν αρχίσει, ενώ λίγες ώρες μετά η αστυνομία της Πάτρας σταμάτησε και γλέντι γάμου όπου οι καλεσμένοι χόρευαν ενώ απαγορεύεται.

Παρ’ όλα αυτά με ανοικτή κοινή επιστολή τους προς τον πρωθυπουργό και τους αρμόδιους υπουργούς τα δύο σωματεία των επιχειρηματιών της Μυκόνου προειδοποιούν με δυναμικές αντιδράσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ελεγχόμενη έκρηξη σε ύποπτη τσάντα δίπλα στο Πολυτεχνείο

Peristeri News

Συνελήφθη 31χρονος για πορνογραφία ανήλικων μέσω διαδικτύου

Peristeri News

Θρίλερ με πτώμα που βρέθηκε σε ρέμα στο Ίλιον

Peristeri News

Leave a Comment