PeristeriNews.gr
Κοινωνία

ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ: Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar


Τα Εκπαιδευτήρια «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» συνεχίζοντας την παράδοση ετών διοργανώνουν και φέτος τριήμερο χριστουγεννιάτικο Bazaar στις 11, 12 και 13 Δεκεμβρίου για φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και για να σκορπίσουν παράλληλα τη χαρά και τη διασκέδαση σε μικρούς και μεγάλους.

Φέτος στηρίζουν τα παιδιά της «ΕΛΕΠΑΠ», το φιλανθρωπικό έργο της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας, τα κοινωνικά παντοπωλεία των Δήμων Χαϊδαρίου, Αιγάλεω και Περιστερίου και το γηροκομείο «Ο Λυτρωτής».

Μέσα σε μια όμορφη γιορτινή ατμόσφαιρα με πλήθος εκδηλώσεων θα χειροκροτήσουμε τις θεατρικές παραστάσεις και τα τραγούδια που θα ερμηνεύσουν οι μαθητές και μαθήτριες όλων των βαθμίδων των Εκπαιδευτηρίων στο αμφιθέατρο και στο αίθριο όπου θα ζωντανέψουν παραμύθια και χριστουγεννιάτικες ιστορίες.

Εκπαιδευτικά προγράμματα ξένων γλωσσών, πληροφορικής, σκάκι, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αγωνιστική αεροβική γυμναστική, αθλητικά τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ, λαχειοφόρος αγορά θα εμπλουτίσουν το πρόγραμμα του Bazaar.

Τον εορταστικό και ψυχαγωγικό τόνο στη μεγάλη γιορτή θα ενισχύσει η συναυλία του συγκροτήματος Boys nNoise και η παράσταση stand up comedy του κωμικού ηθοποιού Γιώργου Χατζηπαύλου.

Θα επισκεφθούν τις εκθέσεις βιβλίου, χριστουγεννιάτικων καρτών και παιχνιδιών, και φωτογραφικού υλικού για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο. Ακόμη θα επισκεφθούν το εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και χειροτεχνίας των μικρών τους μαθητών και θα προμηθευτούν χριστουγεννιάτικα δωράκια από τη συλλογή των χειροποίητων δημιουργιών τους.

Το χριστουγεννιάτικο Bazaar θα κλείσει με μια εντυπωσιακή γιορτή των μαθητών του Γυμνασίου και Λυκείου των Εκπαιδευτήριων με τη συμμετοχή του Ωδείου ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ και του Ομίλου Παραδοσιακών Χορών, που θα παρουσιάσουν την εκδήλωση – αφιέρωμα με τίτλο: «Να τα πούμε όπως παλιά;», ζωντανεύοντας τα έθιμα των Χριστουγέννων από πολλές περιοχές της Ελλάδας μέσα από θεατρικά δρώμενα, χορό, μουσική και παραδοσιακό τραγούδι.

Το προαύλιο του σχολείου θα μετατραπεί σε χριστουγεννιάτικο χωριό του Αι-Βασίλη με στολισμένα σπιτάκια, χιονισμένα δένδρα και πάρκα. Εκεί θα έχουν την ευκαιρία να νιώσουν όλοι παιδιά κάνοντας τούμπα στο τραμπολίνο, παίζοντας χιονοπόλεμο στην εντυπωσιακή χριστουγεννιάτικη χιονόμπαλα, διασκεδάζοντας με τους κλόουν και τους ανιματέρς που θα πλαισιώνουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Έκπληξη θα αποτελέσει ο παιδότοπος με τα ηλεκτρονικά αυτοκινητάκια που θα κινούνται στη μεγάλη πίστα και το reiter rodeo που θα μας χαρίσει αξέχαστο παιχνίδι.

Θα πρέπει όλοι να επισκεφθούν το φετινό χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar των Εκπαιδευτηρίων «ΝΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑ» για να διασκεδάσουν με το πλούσιο γιορτινό πρόγραμμα και για να στείλουν με τη συνδρομή το δικό τους μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς στους συνανθρώπους που δοκιμάζονται.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment